Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen az a pápai rakott...

Milyen az a pápai rakott csirkemell? Mik vannak benne? Neten nem találtam meg a receptjét, hátha vki tudja.

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy szoktam csinálni,hogy kivajazom a jénait a kikloffolt csirkemellet besózva ráteszem első rétegnek.Ismét besózom,majd mustárral bekenem,a következő réteg hagymakarika majd karikákra vágott gyulai kolbász.Kevés örölt bors.Ezt lehet rétegezni tovább vagy hagyni egy rétegben így!A tetejére keverek ki 2dl.fözőtejszín,2dl tejfel ,és apróra vágott vöröshagyma öntetet.azzal egyenletesen befedem és sajtot szórók rá!Az első kb.25 percben alufólia alatt közepes lángon sütöm majd a fóliát levéve még kb.20 percig .Az utolsó 2 percben ha van grilleződ bekapcsolhatod!!

Ennek nem tudom mi a neve a TV paprikában volt...:)Bocs de soxor csinálom és mi imádjuk!

Köretnek rizs és cékla illik:)

Remélem azért örülsz ennek is.)

2010. márc. 8. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Jól hangzik, ki fogom próbálni.:)
2010. márc. 8. 23:03

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!