Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tejszínt lehet habbá verni?

A tejszínt lehet habbá verni?

Figyelt kérdés
Nem a cukrász tejszínre gondolok, hanem a sima tejszínre, aminek nagy a zsírtartalma gondolok itt 25-35%-os tejszínekre. Ganache-t szeretnék készíteni és mindenhol tejszínt írnak habtejszín helyett, de sajnos jártam már rosszul tejszínnel (vajjá köpültem a robotgéppel). Ha van valakinek bevált tejszín márkája, amit tudna ajánlani ganache-hoz azt nagyon megköszönném.

2015. szept. 8. 03:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Minden, amit a tejszínekről tudni érdemes: [link]
2021. dec. 19. 07:06
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!