Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Réteslisztet is használhatom...

Réteslisztet is használhatom mindenhez ugyanúgy, mint a sima búzalisztet?

Figyelt kérdés

Vagy másképp kell sütnöm-főznöm vele?

Vagy esetleg mennyiségben nem ugyanannyit kell használni, mint a búzalisztből?

Légyszi, aki szokta használni, segítsen! Köszi!


2010. márc. 13. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
A finomlisztet kelt tesztákhoz,főtt krémekhez használjuk,azon kívül bármihez használhatod a réteslisztet,jobb az állaga,a süti,pogácsa rugalmasabb,lazább lessz tőle,ugyanannyit használhatsz belőle mint a másikból,a rétes liszt is búzaliszt.ZS
2010. márc. 13. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Az igaz hogy búzaliszt, de nem 100%-ban helyettesíthető a Finomliszt, csak egy része. Oka: először felveszi a folyadékot, megkeményedik a tészta, majd "elengedi" a vizet és folyóssá válik.


maszatka

2010. márc. 13. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Akkor ezek szerint kb. felesben kellene használnom, és úgy nem érhet "meglepetés"?!

2010. márc. 13. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Én pedig az előbbieken felül mindíg ezzel panírozom a húst, halat mert sokkal jobban tapad!
2010. márc. 13. 23:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen felesben használd, úgy nem lesz folyós a tésztád.


maszatka

2010. márc. 13. 23:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!