Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl szárazra sült az oldalas....

Túl szárazra sült az oldalas. Mivel javíthatnám fel mielőtt a férjem hazaér ebédre?

Figyelt kérdés

2016. jan. 27. 12:35
 1/5 anonim válasza:
100%
mondjuk, pépesebb krumplipürével, így ellensúlyozza a dolgokat, vagy a léjével öntözgetheted kicsit ha, sok lé volt tepsiben
2016. jan. 27. 12:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tedd magasfalú lábasba, a saját, ha kell kis plusz zsírral, és önts alá egy féldeci vizet. ( nem tudom mennyi a hús, lehet, hogy többet is elbír.), lassú gázon melegítsd, és hagyj neki időt, hogy a párában visszapuhuljon.

Menet közben látni, villával érezni fogod, hogy mennyi az annyi,vagyis meddig kell még okvetlenül fedő alatt visszapuhítani.

2016. jan. 27. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Készíts hozzá mártást, a pecsenyeléből egy kevés liszttel elkevert mustárral, citromlével pl., vagy tormával, esetleg csipkebogyó/áfonyalekvárral, ami van otthon. Itt van még néhány ötlet:


[link]

2016. jan. 27. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. jan. 27. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
rövidebb szoknya, mélyebb dekoltázs :)
2016. febr. 1. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!