Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sörben sütni? Milyen speciális...

Sörben sütni? Milyen speciális ízt az (hús) ételnek, ha sörben sütjük?

Figyelt kérdés

Mivel jár, milyen íze lesz? milyen húsokhoz javasolt? Milyen fűszerrel érdemes kipróbálni?

Szakácskönyvet olvastam, a saját tapasztalataitokra lennék kíváncsi!



2016. márc. 19. 12:27
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok speciális ízt nem kölcsönöz, bőrös húsokat szoktunk sütni sörrel locsolva, mert ropogósra pirul tőle a bőr.

bőrös karajt, császárszalonnát egyben pl. Érdemes előtte a bőrt beirdalni. Ezekhez nem kell semmi különösebb fűszer, mint az általános só, bors, pirospaprika, bazsalikom, rozmaring, fokhagyma.

2016. márc. 19. 13:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!