Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Egy dios kosarkanak a sulyat...

Egy dios kosarkanak a sulyat mikor kell lemerni?

Figyelt kérdés
Sütés elott nyersen vagy utána készen? És úgy általában egy sütit?

2016. márc. 26. 09:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyen célból?
2016. márc. 26. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Semikor nem kell lemérni semmilyen süteményt.
2016. márc. 26. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Eladáskor , ha dekára árulod.
2016. márc. 26. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Elég ha az alapanyogat felírod, abból ki tudod számolni az össz tápértéket, azt pedig elosztod a kész kosárkák darabszámával.
2016. márc. 26. 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 Dnyepropetrovszk ***** válasza:

Mondjuk tényleg nem mindegy, hogy a tápanyagtartalmára vagy-e kíváncsi vagy eladásra szánod, és kilóra árulod...


Előbbinél előre is ki tudod számolni a tápanyagértékekeket. De utóbbinál célszerű készen lemérni a süteményt, mert elkészítés során hőkezelési veszteség jelentkezik.

2016. márc. 27. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!