Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért olvad a marcipán amint...

Miért olvad a marcipán amint elkezdek vele dolgozni?

Figyelt kérdés
Cukrászboltban vettem fehér marcipánt, és amint elkezdem formázni rögtön olvad és utána az istennek se akar megkeményedni, inkább jobban elolvad, szinte folyik.Először azt hittem a folyékony festék miatt, de mikor natúrban használom akkor is ilyen. Illetve maradt ki egy kevés színezett, azt visszacsomagoltam egy idő után megdermedt.
2016. ápr. 30. 13:20
 1/1 anonim ***** válasza:
60%
Mert szar.
2016. máj. 10. 23:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!