Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha sütőzacskóban sütök csirkec...

Ha sütőzacskóban sütök csirkecombot vagy oldalast meg kell fordítani hogy mindkét oldala mrgpiruljon?

Figyelt kérdés
Eddig csak egyszer csináltam sütőzacskóban oldalast, az nemm lett jó száraz és rágós lett, nem tudok zacskóban sütni csak hagyományosan légyszi segítsetek
2016. jún. 6. 14:25
 1/5 anonim válasza:
58%

Nem kell, amúgy meg se tudod fordítani, mert a tetején lyukakat kell vágni a késsel. Ergo ha megfordítanád, akkor kijönne az összes leve...

De miért akarsz sütőzacsiban sütni? Egy fedeles jénaiban is tökéletesen megsül és nem káros az egészségre mint egy zacskó.

A jénaiban én bármit sütök először 150 fokon kezdem el, és a végén veszem fel 200 fokra, ha már puha a hús.

2016. jún. 6. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Csak csirkecombot szoktam zacskóban, nem kell fordítani, nem is lehetne. Megpirulni zacskóban nem szokott egyébként sem. Én nem szeretem ha pirul, de ha neked úgy jó akkor a végén kiveszed a zacsiból és pirítod még pár percig nélküle.
2016. jún. 6. 14:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Ujítani szeretnék, tudok főzni sütni mindent de ez a sütőzacskós dolog eddig nem ment meg szeretném tanulni hogy jó legyen,mert sok jó visszajelzést olvastam róla
2016. jún. 6. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
76%
Én is csak csirkecombot szoktam sütőzacskóban sütni (meg néha krumplit). Nem kell megfordítani, de a sütés vége előtt kb. 15 perccel én felvágom a zacskót teljesen, hogy piruljon a hús. Oldalast úgy sütök, hogy először magas hőfokon átsütöm mindkét oldalát, ettől a külseje kérget kap, lezáródik, és benne marad a szaftja. Utána kevés vizet öntök alá, lefedem, és úgy teszem be a sütőbe. Amikor már puha, akkor leveszem róla a fedőt, és piros, ropogósra sütöm.
2016. jún. 6. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Pedig a sütőzacsi lényege, amellett, hogy zsiradék nélkül tudj sültet készíteni, az, hogy a zárt zacsiban párolódjon meg a husi, ami a hús saját víztartalma....


Én csak tűvel szoktam megszurkálni a zacsi tetejét, így nem szökik ki az összes pára, csak a felesleg.

A végén pedig amikor már megpárolódott a hús, akkor vágom fel a tetejét a zacsinak és sütöm pirosra a húst.

2016. jún. 8. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!