Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan tudnék a sok megmaradt...

Hogyan tudnék a sok megmaradt nyuszi tojásból-és csokiból öntetet csinálni a piskótához?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 13:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

vízgőzön(vagy nem tudom hogy hívják)szóval lábosba vizet forralsz,abba teszel egy kisebb lábost,és a felsőbe rakod a csokikat.Addig kevergesd,ameddig fel nem olvadt teljesen.

Remélem érthető voltam :)

2010. ápr. 12. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Én így szoktam: Összetöröm a csokifigurákat. Egy lábasba tejszínt öntök, bele a csokidarabok, összeforralom(annyi tejszín, amilyen sűrűre akarom). Egy kanál kakaóport elkeverek egy tojás sárgájával, és óvatosan a forrásban lévő trutyihoz öntöm. Ezzel már nem forralom, lehúzom a tűzről.

Ha igazán finomat akarsz, akkor egy doboz meggybefőttet is boríthatsz bele. Meg lehet bolondítani egy csipet fahéjjal, egy kevés rummal/aromával. Én fahéj helyett kevés chiliport szoktam bele tenni.

18569764 kalória, de nagyon finom!:DJó étvágyat:)

2010. ápr. 12. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Kedves előttem válaszoló! Ez azért nem egy kiforrott koncepció. Az olvadt csoki kihüléskor újra kemény lesz pillanatok alatt. Az nem annyira öntet:)
2010. ápr. 12. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak akkor csináld ha nagyon jó minőségű tojásról van szó, mert csak elronthatja a piskótát. Én azt ajánlom hogy inkább vegyél étcsokit és azt tedd rá, a tojásokat pedig dobd ki.
2010. ápr. 12. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!