Szerintetek milyen ez a sörös tarja recept? Próbáltatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Receptország osztotta meg youtubon2016. jún. 20. 00:50
1/1 anonim válasza:
Ilyet nem, nekem ez már túl zsíros, és agyon van fűszerezve. Tarját úgy sütök, hogy bevagdalom a vastag szeletek széleit, frissen őrölt borsot teszek rá, esetleg kevés mustárt, ketchupot és zúzott fokhagymát összekeverve, egy órát állni hagyom, majd késsel lehúzva róla a pácszószt, forró kerámiaserpenyőben hirtelen átsütöm mindkét oldalát. Ezután zsírral vékonyan kikent tepsibe teszem, megsózom, a serpenyőből azt a kis pecsenyelét ráöntöm, dobok mellé fokhagymagerezdeket, esetleg kettévágott vöröshagymát, öntök alá egy-két deci vizet, vörösbort vagy sört (nagyon jó az erős barnasör), esetleg kevés Worcester-szószt, szorosan lefedem alufóliával és puhára párolom, csak az uttsó 10-15 percben veszem le a fóliát róla. Szaftos, omlós, és húsíze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!