Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell lecsót készíteni...

Hogyan kell lecsót készíteni lépésről lépésre?

Figyelt kérdés
2016. nov. 2. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

1: beírod googlebe

2: megnyitod az oldalt a tetszőleges recepttel

3: megcsinálod

2016. nov. 2. 17:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Jobb válasz nincs is erre, mint az első!
2016. nov. 2. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
56%

Felvágod a hagymát kicsire, és feldarabolod a paprikát és némi paradicsomot (ha levesen szereted, akkor több paradicsom, ha nem, kevesebb).

A hagymát olajon megpirítod, mikor üveges, akkor ráborítod a feldarabolt paprikát és paradicsomot. Megsózod, lefeded. Hamarosan ereszt némi levet. Rendesen összefonnyasztod a paprikát, míg kifő belőle a víz (tehát addig főzöd, míg úgy nem néz ki, ahogy a tányéron szokott). Adhatsz hozzá sűrített paradicsomot, ha nem volt elég igazi parid, illetve adhatsz bele csípőset, és így a végén, az utolsó percekben kell ráütni a tojást, ha szoktál. Ha ráütöd a tojást, egészben tedd, és ne kavard meg pár percig, míj a széle meg nem fehéredik. Utána elkeverheted, és mikor már nem nyers a tojás (onnan tudod, hogy átlátszó és nyúlik), elzárhatod. Jó étvágyat!

2016. nov. 2. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
48%
Google
2016. nov. 2. 18:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!