Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Piskótakészítésnél kihagytam...

Piskótakészítésnél kihagytam a tojassárgáját, az nagy baj?

Figyelt kérdés
minden jól ment, csak nem tudtam, hogy tojás is kell bele. Már összekevertem a felvert fehérjével. Változat ez valamit a végeredményen?

2016. nov. 3. 10:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha finom lett, akkor nem :)

Ehető így is

2016. nov. 3. 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát elég fura, ha valaki kihagyja az egyik fő összetevőt, de, ha szerinted ehető, akkor a te piskótád. Van fehér piskóta is, most neked azt sikerült csinálnod.
2016. nov. 3. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Sokféle dolgot neveznek piskótának (a vegánok azt is, amiben tojás sincs, nos, az nekem már sehogysem az), sokan készítenek sárgája vagy akár fehérje nélkül piskótát, mindkettő finom :)

Ha nem lesz túl tömör vagy túl édes vagy ilyesmi a kimaradt sárgájától (bár annak a mennyisége elég kicsi az egészhez képest) s nem hiányzik az íze sem (nekem hiányozna, a sárgája jó tojásnál igen ízes, a fehérjének nincs sok), akkor nincs gond.

2016. nov. 3. 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!