Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött káposzta tölteléke...

Töltött káposzta tölteléke nem lett elég ízes, így frissen kóstolva . Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 20:22
 1/4 anonim ***** válasza:
,Fűszerezd jobban
2016. dec. 20. 20:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Hints ráőrölt köményt szárított petrezselymet egyebet , tálaláskor mellett legyen mellé bors őrlemény vagy húsokhoz fűszer-sókeverék .
2016. dec. 20. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Őrölt kömény, őrölt borsot, és egy kis csípős őrölt törtpaprikát szórj bele, és lassú tűzön forrald össze.

Persze nézd meg a savát is.

2016. dec. 21. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Frissen bekeverve kevésbé lehet érezni a fűszerezést, mintha összegyúrva áll egy ideig.Általában úgy tervezem a dolgaimat, hogy már előző nap begyúrjam a fűszeres darálthúst, akár töltöttkáposztába, paprikába, vagy éppen fasírtnak készül.Egy éjjelen át jól összeérik, és másnap már biztonsággal el tudom dönteni, hogy ízes-e, vagy még kell bele valamiből egy kevés.

Persze, ha szűkös az idő, akkor 1-2 óra is elég, hogy biztosra menjünk.

A tölteléket asztalnál utánfűszerezni, sózni már nem az igazi. Szerintem.

2016. dec. 21. 17:01
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!