Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A fagyasztott zoldsegeket...

A fagyasztott zoldsegeket hogyan erdemes elkesziteni a levesben? Csak dobjam bele, es engedjem fel vizzel? Vagy hogy?

Figyelt kérdés
s.o.s. lecest szeretnek fozni,dr gyorsan. De fagyasztott zoldsegekkel,kiveve a repa nem lesz fagyasztott. Hogy keszitsem? Elotte piritsam meg olajon,vagy csak rakjam bele a vizbe??
2017. márc. 31. 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
én úgy szoktam, hogy kiengedem egy kicsit, majd érzékien beledobálom a fazékba.
2017. márc. 31. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:

Erzekien? Okes koszonom

Megprobalom en is erzekien beledobalni

2017. márc. 31. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Soha nem főzök olajjal, csak zsírral. Jobb és egészségesebb is. Ha a répa friss, akkor először zsíron pirítsd meg, engedd fel vízzel, majd bele a fagyssztott zöldségeket, tésztát. Rántsd vagy habard be.
2017. márc. 31. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy forró oljaban pirítsd meg, vagy forró vízbe dobd a FAGYOTT zöldségeket. Ha kiolvasztod (Ahoyg az elsö írta), akkor löttyedt lesz, ha fagyosan kezded, akkor olyan, mint a friss
2017. márc. 31. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!