Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A legtobb etteremben miyen...

A legtobb etteremben miyen halbol csinaljak a rantott halat amibe nincs szalka?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 21. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Tőkehal.
2017. ápr. 22. 00:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mo-i. szálkamentes halak: harcsa, süllő, pisztráng, kecsege, stb. De az ügyes séf filézéssel és irdalással a pontyot is "szálkamentessé" teheti.
2017. ápr. 22. 03:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:

Az étlapon fel kell, hogy tüntessék milyen halból van.

Rántotthalat jellemzően hazai pontyfiléből, vagy tengeri halból készítik étteremben.

Egyéb nemes halfajtákat nem szoktak rántani, de vétek is lenne ennyire leegyszerűsíteni az elkészítésük módját.

Az ára is iránymutató lehet, a ponty a legolcsóbb.

2017. ápr. 22. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Tuti filét vesznek az egyik boltból..... :)
2017. ápr. 24. 14:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!