Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lesz ilyen sima a...

Hogyan lesz ilyen sima a széle a tortácskáknak? Mivel kenhette ki a formát?

Figyelt kérdés

Ez a recept:


[link]


Egyszer már próbáltam muffinpapírral kibélelve, de csúnya redős lett a széle lehúzás után.


A fázisfotókból kimaradt a formából való kivétel... :(

Valakinek ötlet?


2017. máj. 15. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Be szoktam kenni vajjal körbe a formát, muffinpapírt nem teszek bele, akkor sima lesz. kicsit hagyod hűlni és késsel körben meglazítva szépen kijön a formából.
2017. máj. 15. 16:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A torta forma nagyságához vágok egy hosszabb sütő papír csíkot körbe rakom vele a forma szélét. Amikor összerakom a formába sütit a krém szépen rátapad a papírra. Hűtőbe teszem és tálalás illetve díszités előtt leveszem róla a papír csíkot.
2017. máj. 15. 17:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg csíkokra vágott celofánnal, bár a képeken nincs semmi, szerintem egyszerűen csak annyira szorosan lenyomkodja a tölteléket, hogy az faltól falig kitölti a formát. Mivel be van fagyasztva, könnyen kicsúszik a tepsiből.
2017. máj. 15. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

azért maradt ki, mert kizárt, hogy abból a formából szedte volna ki


[link]

2017. máj. 15. 22:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!