Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a sárgarépát...

Hogyan kell a sárgarépát lefagyasztani?

Figyelt kérdés
Ugy értem hogy ha felenged akkor ne legyen olyan vizes
2017. jún. 4. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Be kell tenni a fagyasztóba.
2017. jún. 4. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
nem kell hagyni felengedni. fagyosan tedd a levesbe pl. semmit nem kell tenned vele, csak megtisztítod, ha akarod aprítod, és mehet a fagyóba
2017. jún. 4. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim válasza:
82%
Dédmamám "technikája": apró karikákra szelve margarinos dobozba teszi, és a fagyasztóba simán... Mikor a levesbe szeretné , akkor csak kiveszi , és annyit olvaszt rajta , hogy szét bírja választani :) Jó puhára tudja főzni :)
2017. jún. 4. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
3%

Sehogy.


Pincében, homok-ágyban hónapokig eláll.

Ha nincs pincéd, sajnálatos.


A dinnyét sem szokás lefagyasztani.

Mészben, lefedve télen is lehet fogyasztani.

😀

2017. jún. 4. 20:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
Szoktam én is fagyasztani, de nem olyan finom , ha megfőzzük fagyasztás után. Íze kedvéért bele szoktam tenni a levesbe.
2017. jún. 4. 20:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:

#4

Igen, sehogy. A világban mindenütt kapható mirelit sárgarépa valójában nem is létezik.


Valamint a világon mindenki faluban lakik, ahol van a homokos verme, meg mész.

2017. jún. 5. 08:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
69%

Na igen, é a gőzölős vasaló helyett szerezzünk be egy régi faszenes vasalót...

A kérdésre: megtisztítva, bármilyen formára vágva lehet fagyasztani, akár zacskóban is. Egy kis rányomással akármennyi letörhető belőle, és fagyosan kell elkezdeni főzni, vagy zsiradékon párolni.

valamikor régen blansíroztam néhány percig, de aztán rájöttem, hogy felesleges plusz munka.

petrezselyemgyökeret, zellert is ugyanígy fagyasztok darabokra vágva.Nagyon kényelmes és praktikus a fagyasztás

és semmi íz , szín és állagbeli változása nem lesz a zöldségeknek.Szerencsére ezt már minden háziasszony megteheti, pince és homok nélkül is.

2017. jún. 5. 17:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 gungasam ***** válasza:
Felhasználásra teljesen kész, száraz állapotban, adagonként, kevés levegővel, zacskózva. Hirtelen.Ez alatt azt értem, hogy a fridzsiderben előhűtöm mielőtt berakom a fagyiba, hogy gyorsan érje el a fagyási hőmérsékletet. Így nem fagy ki belőle annyira a nedvesség.
2019. ápr. 29. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!