Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vaddisznó combot ha ledarálom,...

Vaddisznó combot ha ledarálom, abból lehet jó fasírtot készíteni, mint a házi sertésből?

Figyelt kérdés
2017. jún. 28. 14:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, még finomabbat !
2017. jún. 28. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen,de jó sok szalonnát is darálj bele, különben nagyon száraz lesz.
2017. jún. 28. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
És ha a szalonnát étolajjal pótolnám, mert nem mindenkinek bírja a gyomra a szalonnát a családban?
2017. jún. 28. 14:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is étolajat szoktam használni, ilyen esetben.Igaz nem vaddisznó húsnál.
2017. jún. 28. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
Rúdfasírtba gondolkodom, mert azzal nincs sok pancs.
2017. jún. 28. 14:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem jó az olaj, mert a zsírosabb hús textúrája kell a vadhoz, mert nagyon száraz.Persze össze lehet vele gyúrni, abban segít, hogy zsírosabbnak tűnjön, de sütés közben is is kerül belőle a tepsibe.

Anyagra van szükség nem folyékony zsiradékra.

Ha mást nem, legalább egy rész zsírosabb sertés darálthúst adj hozzá.Ízre nagyon finom lesz.

2017. jún. 28. 16:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
##.. ki is kerül belőle...
2017. jún. 28. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha gyorsat és egyszerűet akarok készíteni, tepsibe simítom bele, kocka darabokban tálalom.
2017. jún. 28. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!