Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook






Kategória: Ételek, italok » Sütés, főzés

A kérdés

Főtt rétes elkészítésének módját (esetleg nevét) ismeri valaki? Ha jól emlékszem, akkor Borbás Marcsi műsorában láttam. Egy idős néni készítette. A túróval megtöltött rétestésztát egy nagy fehér rongyba tekerte, és forrásban lévő vízbe tette.

Sajnos nem tudom, hogy mennyi ideig kell főnie és azt sem, hogy mivel tálalta. De arra emlékszem, hogy nagyon gusztusosan nézett ki. Régóta keresem a neten, de főtt rétes néven nem találom.

Keress kérdéseket hasonló témákban: rétes, recept

 2017. aug. 14. 16:41  Privát üzenet  

A válaszok
Rongybatekert, rongybatekert... Ezt már hallottam valahol!

A válasz 80%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 63%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/4Időpont 2017. aug. 14. 18:45 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
nem a vízen kullogóra gondolsz?

A válasz 84%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/4Időpont 2017. aug. 15. 09:52 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?
A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítő szándékot. Sajnálom, hogy lepontozta valaki a válaszaitok, pedig jobb ötlete neki sem volt. Én mindkettőtök 100%-ra értékeltem, mert hálás vagyok, hogy legalább próbáltatok segíteni. Sajnos még nem találtam rá a receptre.

# 3/4Időpont 2017. aug. 19. 07:58 Privát üzenet
[link]

A válaszíró 86%-ban hasznos válaszokat ad.
# 4/4Időpont ápr. 21. 21:46 Privát üzenet
Hasznos számodra ez a válasz?

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése



Kapcsolódó kérdések
A fehér kókuszgolyóhoz lehet mandulaaromát tenni?
Fehér csokis ganache-hoz mindegy milyen fehér csokit használok? Lehet az milka is?
Hűtő nélkül, normál szobahőmérsékleten (kb 25 fokon) meddig tárolható? (főtt tojás megpucolva, főtt fehér rizs)
Mikor főzök sárgaborsót, akkor ilyen fehér hab képződik a tetején, mi az?
A fehér szárazbab lassabban fő meg, mint a száraz tarkabab?
Megsütötte már valaki Rama sütis könyvből a csokoládékrémes-tortát (fehér marcipán bevonatos, színes pettyekkel)? Finom krém?

Kérdések az Ételek, italok rovatbólKérdések a Sütés, főzés rovatból








Minden jog fenntartva © 2019, www.gyakorikerdesek.hu | GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!