Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az mennyire gond, ha egy...

Az mennyire gond, ha egy pizzatésztába, mondjuk "sokkal" több élesztő kerül, mint a recept által előírt?

Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó rossz íze lesz, emellett igencsak gyomorfájást okoz - szóval nagyon rossz ötlet.


Ha véletlen elmérted, akkor tegyél hozzá még annyi lisztet, amennyi az élesztöhöz kellene és a fölösleget (nyersen) fagyaszd le. Akkor a pizza ma is ehetö lesz és legközelebb hamarébb tudsz másikat sütni. (Felhasználás elött este tedd át a tésztát fagyosan a normál hütöbe, másnapra éppen annyira kel meg, amennyire kell neki, könnyebb lesz szépen nyújtani és ízre is jobb, mint a gyorsabban kelesztett)

2018. jan. 6. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
20%
Undorító íze lesz és még össze is fosod magad tőle tisztességesen.
2018. jan. 6. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!