Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Krumplisalátához a hagymát...

Krumplisalátához a hagymát meg kell dinsztelni előtte?

Figyelt kérdés

2018. jan. 17. 16:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Na persze, a hagymás ecetes lébe cukor is kell,hogy kellően ízletes legyen.
2018. jan. 17. 18:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/15 A kérdező kommentje:

A cukros válasz miért lett lepontozva?


az is igaz, h kimaradt a cukor belőle, vmilyen szinten kell bele, nem?


én ecetet nem használtam totál, ez fontos bele? (amatőr vagyok kaja szinten sajnos!)

2018. jan. 17. 19:47
 13/15 anonim válasza:
100%
#8-as vàlaszolónak van igaza..majonézesen a legjobb..:) ;) Esetleg a tetejére snidlinget lehet rakni  Mi szilveszterkor csināltunk.Mondjuk mi még tejfölel feldobtuk a hàzi majonézt ezzel kevertük össze a krumplit,hagymàt.
2018. jan. 17. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak érzékenyebb vagy a hagymára, én sem használom soha nyersen a vöröshagymát, nagyon agresszívnek érzem. A lilahagyma egészen más :)
2018. jan. 17. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A 9-es jól írta. Ecetes,cukros,sós salátalébe kell tenni a vékonyra gyalult hagymát,hagyni állni egy éjszakát. Másnap pedig kikeverni hozzá a mártást,és összeállítani a főtt krumplival. Nagyon finom,mi csak ünnepekre készítjük.
2018. jan. 18. 07:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!