Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen kaját csináljak?

Milyen kaját csináljak?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit főzzek, süssek. Mondjatok pár fogást amit így elkészítenétek egy vasárnapi lakmározásra. Valami jó kiadós, fűszeres ételre gondoltam amit akár több óra alatt el tudok készíteni.

2018. aug. 12. 08:18
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Per pillanat én töltött csirkét ennék szívesen petrezselymes krumplival,uborkasalátával.Utána pár lekváros palacsinta is jól esne :)
2018. aug. 12. 08:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Csülök pékné módra.

[link]

2018. aug. 12. 09:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
17%
Google.
2018. aug. 12. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
86%

Mi van otthon?

Vagy elmész vásárolni?


Jó fokhagymás-borsos sült oldalas krumplival, dinsztelt lila káposztával.

Bár nekem nincs az a pénz, hogy bekapcsoljam a sütőt.

2018. aug. 12. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
78%

A közelmúltban csináltam hasonlókat:


Hússzeletek, csak kis só, bors vagy vegeta. Krumplit karikára, tepsibe. Közé kis hagyma, szeletelve, megszórtam olajbogyókkal, pár szem koktél paradicsom rá, kevés olaj, tetejére a húsok, sütő. Ha a hús megsült, leszedem és még a krumplit jól megsütöm. Kis mediterrán hangulat.


Lecsó, három - négyféle paprikából, közte zöld erős is. De én előtte kissé elősütöm az egész paprikákat sütőben, utána darabolom. Rá a szalonnás, hagymás, zsíros alapra, kis kolbász karikák, onnantól mint a hagyományos lecsó. Köret rizs, nokedli,tarhonya stb.


Hagymásbab. Húsos szalonna kockára, hagyma hosszára vágva, kolbász karikára, kidney bab, bors, paprika, ropogósra kenyér.


Pásztor tarhonya. Szalonnás alap, tarhonya megpirítva, megintcsak kolbász karikák, krumpli kockára, pirospaprika, vízzel felöntjük, egyet rottyan, lezár, fedő marad, vár.

2018. aug. 12. 11:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Én húslevest főztem tegnap karajcsontból, és pár szelet karajból. A húst külön vettem, ma készítettem hozzá meggyszószt,egy üveg magozott meggyet felfőzztem egy fél csomag vaníliás pudingporral (előtte elkevertem egy kis meggylében). Ehhez még főzök sima főtt krumplit. Kész a mai kaja :)

Tegnap tócsni készült vacsira.

Desszertnek sütök almás pitét, és be is fejeztem a konyhai tevékenységem a mai napra :D

2018. aug. 12. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Fuu, bocsi! most olvasom, fűszeres kaja :D

Akkor tuti dobnék egy nagydarab karajt/tarját sütőzacsiba, ízlés szerint fűszerezném, és ellenne a sütőben pár órát. Ehhez vajon sült kockázott krumplit készítenék.

2018. aug. 12. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Most fűszeres BBQ csirkeszárnyak lesz sült krumpli, majonézes kukorica.


Tegnap pácoltam be este, ma csak sütni kell.

2018. aug. 12. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
Csulokporkolt juhturos sztrapacskaval
2018. aug. 13. 06:29
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!