Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ma megsutottem a zserbot,...

Ma megsutottem a zserbot, csokimaz nelkul, hol taroljam, hogy elalljon 24. ig?

Figyelt kérdés
Olvastam,hogy sokaig elall,de hol,es hogy taroljam? Spajzom nincs.
2018. dec. 19. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Hűvős helyen. Ha olyanod nincs, akkor folpackkal a hűtőben.
2018. dec. 19. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Tedd rá a csokimázat és hüvös helyen, fóliába csomagova tárold.
2018. dec. 19. 15:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Én már a mézes krémest is megcsináltam. Az a hűtőben pihen lefoliazva a zserbó meg a majdnem hűtő hideg kamrában
2018. dec. 19. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
Fűtetlen szobában.
2018. dec. 19. 18:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Jol foliazd be + tedd dobozba, hogy ne vegye at a hutoizt.
2018. dec. 20. 20:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
ma 20:04-es: ha nálad bárminek is "hütöíze" lesz, akkor takarítsd ki alaposan, mert ez csak akkor van, ha a hütö nem tiszta.
2018. dec. 20. 22:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!