Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sima piskótát sütök, amire...

Sima piskótát sütök, amire gyümölcsöket teszek, majd leöntöm pudinggal. Milyen gyümölcsöket szoktatok használni ti?

Figyelt kérdés
Én pl. csak a meggy, cseresznye,eper, banánra tudok gondolni. Mást is szoktatok?
2010. jún. 30. 08:06
 1/8 anonim ***** válasza:
málna, ananász (mind a kettő kipróbált ugyanennél a sütinél, a málna az eperpudinghoz megy, az ananász pedig vaníliapudinghoz (: )
2010. jún. 30. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
Én kimondottan szeretem a pudinghoz például a piros gyümiket. Eper, málna, ribizli. Ahogy a puding édessége keveredik gyümölcs fanyarságával. Hmmmm!
2010. jún. 30. 08:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:
Én is ilyen gyümölcsökre gondoltam. Köszi a válaszokat.
2010. jún. 30. 08:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Málna, szeder. Nagyon jól keveredik a fanyar íze az édes pudinggal. Hmmm... Lehet én is sütök. Feltekered és úgy szeled?
2010. jún. 30. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem és csak simán megsütöm egy torta-formába a piskótát, és ahogy kiboritom, (az alja kerül fölül) es lesz egy pici mélyedése, és ráteszem a gyümölcsöket és úgy akarom leönteni, majd esetleg tejszinhab..Vagyis igy olyan lesz mint egy torta.

Csak arra lettem volna kivancsi h más esetleg nem-e szokott valami más gyümölcsöt is belecsempészni.

2010. jún. 30. 10:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Az öszibarack és az ananász (lecsepegtetett konzerv kicsire vágva) kb. fele-fele mennyiségben, vaníliapudinggal nagyon finom!

De csináltam már mandarinkonzervből is (nyár volt és nem volt friss mandarin), az is sikeres volt!

Ha konzervet használok, úgy szoktam, hogy a sima (esetleg kakaós) piskótára rákenem a pudingot, ha megdermedt, rárendezem a gyümölcsöket és a befőtt levét zselatinnal felfőzve ráöntöm. A cukrászdában kapható gyümölcsös kockára hasonlít a legjobban, bár ők még vajjal kikeverik a pudingos krémet, én soha.

2010. jún. 30. 12:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:

szia! ha gyümitortát csinálsz, akkor a mélyedésbe öntsd a pudingot és abba nyomkodd szépen, csinosan a gyümölcsöket.

a gyümi tetejére mehet a tortazselé.

én szoktam kivi-narancsot,nektarint,is legyezőszerűen kirakni.

üdv.

2010. jún. 30. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 A kérdező kommentje:

Nah elmondom, hogy én hogyan készitettem el. Torta formában megsüttem, kiboritotta egy nagyon tepsibe. A tetejét megraktam barack, eper és meggy szeletekkel, majd készitettem egy pudin szerűséget és szépen leöntöttem. De nagyon szép lett, mert félig ment rá, és alul megmaradt a torta formának a cikk-cakkos nyoma. Még a tetejére tettem epret diszitésként. Nagyon finom és szép lett.

De a meggyet kihagyom legközelebb:)))

2010. júl. 1. 06:05

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!