Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Előre panírozott halfilét...

Előre panírozott halfilét kisüthetem sütőbe?

Figyelt kérdés

A zacskóra csak az van ráírva, hogy 4-5 percig kell olajban sütni. Régebben amikor vettem, emlékszem, hogy nagyon fröcsögött, nagyon olajos lett a csempe. Arra gondoltam kisütöm sütőbe-lehetséges?

Ha igen a hőfokok hogyan alakuljanak? 200 fok, és amíg nem "barna" színű?



2019. jan. 28. 11:10
 1/7 anonim ***** válasza:
62%

Sokkal jobb tepsiben sütve sütőben. Ha van sütőpapírod, azt rakj alá, még zsiradék sem kell. Olajban sütéstől nem csak a csempe lesz olajos, hanem maga a termék is úszik az olajban.

200 fok ideális, és kb. 20 percet süsd, ez idő alatt egyszer fordítsd meg félidőben.

2019. jan. 28. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
48%
mi semmi panírozottat nem sütünk olajban, nálunk minden megy a sütőbe. amúgy jobb félkész panírozott kajákra ráírják, hogy kell olajban ÉS sütőben sütni
2019. jan. 28. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok a 200 fok, én 180-on sütném. Ha van légkeverés, akkor 170 fokon.
2019. jan. 28. 13:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 A kérdező kommentje:

Valóban, a legtöbb termékre rá van írva, hogy sütőben is süthető, erre pont nincs. Ez a gyorsfagyasztott panírozott Lidl-ben kapható 800 grammos alaszkai tőkehalfilé. Régen 5 nagyobb haldarabra volt elosztva ez a 800 gr.

Nagyon finom amúgy, csak az utóbbi időben azért nem vettünk, mert mint említettem nagyon pattog kifelé. Főleg azért, mert könnyen sérül a panír réteg, és akkor kezd el pattogni. Szerdán jön a próba, remélem jó lesz.

Köszi mindenkinek.

2019. jan. 28. 14:06
 5/7 anonim válasza:
72%
hehe Ez tetszett, aranyos kérdés, normális válaszok. Ritka kellemes volt ezeket olvasni. Várom én is a szerdát :)
2019. jan. 28. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim válasza:
Letelt a nap, a várva várt szerda :(
2019. jan. 30. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:

200 fokon 30 percig volt a sütőben. Így lett egy kis barnás színe, 20 perc után még nagyon világos volt.

Nem rossz...kissé nekem száraznak tűnik így a panír réteg rajta így olaj nélkül, de amúgy teljesen jó.

És főleg, hogy nem kell a fél konyhát takarítani sütés után.

Mostantól gyakrabban lesz ilyen itthon :)

2019. jan. 31. 01:58

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!