Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha vasárnap pácoltam be...

Ha vasárnap pácoltam be csirkemelett, azt ma még kisüthetem? Nem lesz tőle bajom?

Figyelt kérdés
2018. szept. 18. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Persze, sőt... A pác tartósít, nagyon finom lett.
2018. szept. 18. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
*lesz
2018. szept. 18. 16:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Nos, attól függ, milyen pác. Ha légmentes pác, azaz ellepi a fűszerezett húst az olaj, AKKOR tartósít.
2018. szept. 18. 17:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Olajos pácolásnál egész biztosan. A több napos pácolás sertésnél és marhánál javasolt, csirkénél nem ajánlott.
2018. szept. 18. 17:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Hűtőbe fagyasztóba tetted ?
2018. szept. 18. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hüvös helyen taroldtad es olajos pác, akkor semi baja. A pacnak pont az a lenyege, hogy több napig (is) alljon benne a hús, s mêg izletesebb legyen!
2018. szept. 18. 17:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!