Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Gombás pulykamellet szeretnék...

Gombás pulykamellet szeretnék csinálni, nincs itthon főzőtejszin, csak tejföl. Mikor/ hogyan kell hozzáadni ahoz hogy ne "túrósodjon" össze?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:
65%

túrósodni??? :-o


tejfölös habarást kell használj, hőkiegyenlítéssel....még sose túrósodott össze a tejfölöm ....

2010. júl. 10. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem szószerint,csak olyan darabosabb vagy milyen lett a végére,nem olyan szép mint a főzőtejszinnel.Bocs de nem értelek,elmagyaráznád érthetően azt a hőkiegyenlitős habarós dolgot?
2010. júl. 10. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

tejfölt összekevered csomómentesen liszttel és hideg vízzel (botmixer) ...a hús mellől, ha van kiveszel kis meleg folyadékot és összekevered a habarással gyorsan...ezt öntöd a kajába


ha nincs alatta folyadék, akkor lassan öntesz és gyorsan kavarsz....


nem csináltál még főzeléket?

2010. júl. 10. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Aha,köszi.Csináltam,csak nem vagyok nagyon jártas még pár dologban.
2010. júl. 10. 10:25

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!