Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fondantot készítek, de iszonyú...

Fondantot készítek, de iszonyú ragacsos. A honlapon, ahonnan a receptet lestem el, egyáltalán nem ilyen. Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen állagú?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
FŐZZED MÉG!
2010. júl. 10. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A keményítőt már beleraktad?
2010. júl. 10. 15:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Ne haragudj kedves első, de mit főzzek rajta, ha mikróban melegítem? :SS

Igen beleraktam már a keményítőt...

2010. júl. 10. 16:09
 4/5 anonim ***** válasza:
akkor fokozatosan adagold hozzá a porcukrot,majd bekeményedik
2010. júl. 10. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Hááát, nem tudom, melyik honlapról készíted a fondant, de én egy cukrásztól tanultam fondant csinálni és még csak véletlenül sem kell bele keményítő. És az elsőnek nagyon is igaza van, nem tudom, miért hurrogtátok le: FŐZNI KELL!!! Sokáig!!!
2010. júl. 11. 14:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!