Zavar a tesóm barátja, mit tegyek?
/Igazából nyílván tudom hogy semmit, de valahogy meg kellett fogalmaznom a kérdést/
A helyzet, hogy a nővérem összejött egy sráccal, kb 1 hónapja, elég sokat lóg nálunk, tesómmal közös a szobánk..
Elmegy a gyerek, személyiségével semmi gáz, tesómmal is jól megvannak..csak zavar, kellemetlenül érzem magam, ha a szobába vannak, hogy tuti azt hiszik, hogy direkt fülelek, meg tuti zavarok..de az az én szobám is, és unom, hogy örökké én menjek el, meg már alig vagyok otthon ez miatt:/
Az a baj, hogy anyám "dilije" az, hogy a srácnak kell hozzánk jönnie, mert félti a tesóm, vagy nem tudom és ha mennek valahova, akkor is örökké el kell jönnie szegény kölöknek tesómért és innen tőlünk mennek vhova, ha mennek, tiszta gáz:D
Szóval vélemények? Akiknek közös szoba van esetleg tesóval?
Nyugtassatok meg egy kicsit légyszi:)

válasza:Atmenjek? :)
Rögtön megértik milyen az ha 2 ember jól érzi magát és ok csak külső szemlélők!

válasza:Nem a fenekemen vagyok:)
Viszont a tiéden se :)
Kapcsolódó kérdések:
Meg mindig kérdezik na van fiú aki tetszik? és ez már nekem kezd unalmasá válni.. Meg a másik hogy mindenki pasizik én meg nem vagyok olyan hogy a fiúk után futkározak.. lehet hogy szerepet játszik hogy sokkal komolyabb típus is vagyok.. Lehet ez baj? Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Egyáltalán nem várom el egy fiútól, hogy mindent ő fizessen neki, de hogy meg sem kérdi egyszer sem, hogy meghívhat-e sőt még hangot is ad annak, hogy fogához veri a garast... Ez csak nekem furcsa? Amúgy semmi gond a fiúval, csak hát ez olyan szokatlan nekem.
Sok ismerősöm van, jól kijövök az emberekkel és társaságban is általában jól érzem magam, viszont nagyon kevés igazi jó barátom van, inkább "felületes" kapcsolatok. Szerintetek ez zavaró lehet egy kapcsolatban, ha igen, mennyire? Valaki hasonló szituációban? :) 20L
A barátomnak van 1 nagyon jó lány barátja. és többet beszél vele mint velem, oké h nagyon jóba van vele de nekem ez nagyon szarul esik. Már mondtam neki hogy kicsit zavar de még mindíg ugyan ez megy. Lehet h csak én reagálom túl?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!