Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Karrier vagy család/párkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karrier vagy család/párkapcsolat?

Figyelt kérdés
27 éves lány vagyok. Jelenleg összeegyeztethetetlennek tűnik.

2014. máj. 6. 19:29
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
71%
Pontosan...ez az egyik oka, plusz, akinek ilyen szinten a pénz fontosabb számára, mint a saját boldogsága, aminek csak a hátrányait képes a több pénz reményébe meglátni, az egész egyszerűen önző. Hogy nem erőlteti magát rá az önzőségével együtt azt se, azért teszi, mert gondol másokra, hanem mert csak is saját magára képes gondolni. :) Nincs ezzel vhol semmi gond se, max. csak saját maga felé, de nagyban sejtem, hogy minden más szituba is önző hozzáállása van. Ez van.
2014. máj. 6. 22:21
 22/45 anonim ***** válasza:
36%
Szóval az önzőség, hogy nem áldozom fel az anyagi függetlenségem egy lényegében idegen férfi miatt, aki gyakorlatilag bármikor bemondhatja az unalmast, én pedig egyedül és kihasználtan maradok, és nem létező gyerekek miatt. Aha.
2014. máj. 6. 23:29
 23/45 anonim ***** válasza:
Megfelelő kapcsolatban összeegyeztethető. Én vagyok a nő, van egy közös gyerekünk, és a férjem van itthon gyeden a fiúnkkal fél éves kora óta, én pedig dolgozom. Férjem vetette fel az ötletet, de én is nagyon örültem neki. Nekem jól fizető állásom van, remek munkám, a férjem munkája nem fizet jól, és sajnos egyre kevésbé van benne hivatástudat mint az elején, megoldották a főnökök, hogy ne legyen. Így számunkra megfelelő felállás jött össze. Nekünk is voltak stresszes helyzeteink, csődbe ment a cég, ahonnan eljöttem szülni, pont mikor letelt a tgyás, már mentem volna vissza, de megoldottuk. Az ilyen problémák nem mentek a szex rovására.
2014. máj. 6. 23:33
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

17.

Bocs, de jót röhögtem ezen a legyen jó nyugdíjam. Te az életedet legürcölöd a végéért. Egyébként pedig nem tudom miből gondolod, hogy én, mint anya nem járok moziba, nincs pénzem, nem nyaralok. Képzeld én is dolgozom és megengedhetem magamnak ezeket a dolgokat, azzal a különbséggel, hogy van is kivel megosztanom az élményeket.

2014. máj. 6. 23:41
 25/45 anonim ***** válasza:
22%

Nem, én az életemet legürcölöm azért h jól éljek és ne csak az egyik napról a másikra éljek.

Továbbá az sem hátrány h ha tönkre megy valami azt azonnal ki tudom cserélni. De mivel én előre gondolkodom ezért van 3 mobilom 2 számítógépem, 2 tv-m 2 hűtöm... Ha azonnal még se tudnám cserélni. Szerintem ezek az ember életében elég fontos dolgok.

Egyébként nem akarok személyeskedni de van szemem és látom h mi az amire egy családosnak futja és mi az amit én és a magamfajták megengedhetnek maguknak. Ismerek nem is egy nagy családost van h tényleg sajnálom őket h mikről kell lemondaniuk.

De a család mint olyan választás kérdése és én már választottam. Más meg másképp választ, szíve joga. Én nem avatkozom a más életébe. Nekem jó a nagybácsi szerep is.

Én a karrier mellet döntöttem és nem bánom.

Aki ezt érti érti aki nem az nem.

A világ párokból áll mindig lesznek család centrikusak ahogy karrieristák is. Valakinek ez jó valakinek a másik.

És nem vagyok megkeseredett.

17-es.

2014. máj. 7. 00:54
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

17es: nem vagy megkeseredett, csak önző! :D

Talán ezt tudod is magadról, ezért nem is erőlteted a kapcsolatot, legalább ennyi van benned, más önző emberekbe még ennyi sincs. Manapság az ilyet is becsülni illik!

22es: te se hallod saját magadat se meg, az már fix! :D

Ha neked az már áldozat hozatal, hogy megadd az esélyt saját magadnak leginkább, hogy vkivel boldogan élhess, ha már eleve úgy fogalmazol, hogy mekkora áldozat részedről, kb. mintha nem is tudom mekkora mártír lennél, ha így tennél, az egyenlő az önzőséggel. De aki saját magát se hallja meg, azon nem is csodálkozom, hogy a fogalmakkal sincs tisztában! :D

2014. máj. 7. 02:15
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
17: ja és még annyit, abban viszont igazad van 17es, hogy a világ tele van párokkal, ahogy azt a Biblia is írja, vannak akik házasodnak, vannak akik nem, vannak akik arra teremtődtek, hogy így tegyenek, vannak akik nem. Szóval az önzőséget nem, azért mondom rád, hanem a pénz esztelen már-már imádatára a részedről.
2014. máj. 7. 02:18
 28/45 anonim ***** válasza:
68%

17.

Nagyon buta vagy, ha azért, mert te látsz pár szegény nagycsaládost, abból azt szűröd le, hogy minden család szegény, a magadfajta pedig gazdag.Sokan nem vállalnak gyereket pont a pénz miatt, egyébként szerintem, akinek van, annak gyerekkel is van. Az pedig, hogy 2 hűtőd és mobilod van, hát drága, nekem 3 házam és 2 kocsim.

2014. máj. 7. 07:02
 29/45 anonim ***** válasza:

23 éves koromig nem gondolkodtam családban, csak karrierben. 2 évet dolgoztam, úgy, hogy levelezőn jártam. Elkezdtem egy másik egyetemet, megismertem a férjem, összeházasodtunk, passzíváltam 3 félévet, mert jött a lányunk, utána folytattam, 30 éves vagyok, és 1 éve építem a karrierem. Nekem így nagyon jó volt, igaz, megszakítottam átmenetileg a tanulmányokat. Más ezt így elutasítja, mert hogy első a karrier és a család. De ahogy benne van az ember, akkor tudja igazán eldönteni, hogy mit és hogy akar. Piszok nehéz volt gyerkek mellett a vizsgaidőszak, de lehet csinálni.

Szerintem is összeegyeztethető, csak nagyon nehéz megtalálni kezdetben az egyensúlyt.

2014. máj. 7. 07:46
 30/45 anonim ***** válasza:

Magadfajták? Tényleg önző vagy, ami nem baj, csak ismerd be :)

Családom van, én 2 mobillal járok, 3 sim-et használok(dual) és ugyan így van 2 tv, stb. Nagyon nagy tévhit, hogy akinek nincs családja az jól él. Térjünk vissza erre a kijelentésedre úgy 5 év múlva...de inkább legyen 10 év..

2014. máj. 7. 07:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!