Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karrier vagy család/párkapcsolat?
Figyelt kérdés
27 éves lány vagyok. Jelenleg összeegyeztethetetlennek tűnik.2014. máj. 6. 19:29
41/45 anonim válasza:
Nekem is fontos a karrier, de nem annyira, mint egy csodálatos férj, és gyerekek. Ez a beállítottságon múlik.
Idén diplomázom, szeretnék pár év szakmai tapasztalatot, de már alig várom, hogy a saját családomról, gyerekeimről gondoskodjak. Nekem ez kell ahhoz, hogy boldog legyek.
Jelenleg ott tartok, hogy tanulok és van egy 4 hónapos kapcsolatom. Egyenlőre összeegyeztethetőnek tűnik a kettő, de folyamatos szervezés és kommunikáció kérdése.Szerintem kivitelezhető úgy, hogy mindkét fél számára ideális legyen.
23/N
42/45 anonim válasza:
Előzővel teljesen egyet értek. Meg se fogalmazhattam volna jobban, mint amit én magam is hasonlóan írtam volna. Film ajánlás a témához kapcsolódóan, bár én a színésznőt ki nem állhatom: Csak tudnám hogy csinálja? Persze filmekre alapozni gyerekes, deha a mondanivalójukra figyelünk, akkor hasznos lehet, ill. jól jöhet a valóságban is. :)
43/45 anonim válasza:
38-as: Szerinted szükségem van bárkinek is dicséeretére? Elárulomm, hogy nem! Az pedig a ti nyomorultságotokat mutatja, hogy nem az a munkátok, amivel múgy is imádtok foglalkozni.
44/45 anonim válasza:
38-as: Akkor pedig miért önzőzöd le azt, aki azzal foglalkozik, amit szeret, és az az első neki, hogy azt tegye, amit szeret? Ez hol, mikor, és melyik kultúrában önzés? Ezt értelmesen és logikusan magyarázza már el valaki!
45/45 anonim válasza:
44es: ez jó volt! Nagyot nevettem! :D
A vitapartnerének, továbbra se esett le neked, hogy a szövegértelmezési készséged: NULLA! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!