Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem néz ki furán, ha egy pár összeházasodik (polgári) mert jön a gyerek, az egyházit+lagzit a következő évben tartják, a szülés után?
Én nem házasodnék azért, mert jön a gyerek. Az én felfogásom szerint (lehet, hogy kicsit fura), ilyenkor a férfi a gyereket akarja csak, nem a nőt.
Mi terveztük a babát, aki viszont már két éve nem sikerül, úgy, hogy nem voltunk összeházasodva.
Erre karácsony előtt a párom megkérte a kezemet. így viszont teljesen biztos vagyok benne, hogy engem szeret, és így hozzá is megyek május végén.
Szerintem nem azért unták, mert időben máskor volt, hanem mert maga a lakodalom unalmas volt.. ez a kettő abszolút nem függ össze.
Mintha azt írnád, hogy szerdai szülinapos ne tartson bulit szombaton, mert az unalmas lenne :D
Szerintem nincs ebben kivetni való.
Nekem nem. Számomra ráadásul a polgári csak papír, az egyházi pedig komoly és életre szóló eskü. Katolikusként pedig szentség.
Nem az számít, mikor rendeződik a kérdés, hanem az, hogy megvan a komoly elhatározás és egymás vállalása.
Szerintem nem azért unták, mert időben máskor volt, hanem mert maga a lakodalom unalmas volt.. ez a kettő abszolút nem függ össze.
Nem azért unta mindenki mert mindenki tudta, hogy házasok már több mint egy éve. Egy évvel korábbi eseményt már nem ugyan olyan jó buli megünnepelni. Nincs meg a hangulata.
"ráadásul a polgári csak papír"
Értem amit mondasz,de hivatalos mégis csak a polgáritól lesz egy esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!