Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem néz ki furán, ha egy pár összeházasodik (polgári) mert jön a gyerek, az egyházit+lagzit a következő évben tartják, a szülés után?
Számomra már az is furán néz ki, ha akkor házasodnak ha már tudják hogy útban van a gyerek. És igen, én egyet értek azzal a válaszolóval aki azt írta " mert az nem "megalázó", hogy akkor kérik meg a nő kezét, amikor terhes lett... :) Kicsit sincs az az üzenete tényleg, hogy az egész csak a gyerek miatt van, egyébként a pasinak eszébe se jutna a lánykérés..."
Nekem még nem kérték meg a kezemet, pedig időszerű lenne, de ha terhes lennék és a párom "véletlenül" akkor akarná megkérni a kezem, már csak azért sem mennék hozzá.
Engem ne vegyen el senki, csak azért mert jön a gyerek..
Hát ha most is csak kényszerből lesz esküvő (ahogy kivettem a kommentedből), akkor a következő évi lagzi jó eséllyel el is fog maradni.
Egyik ismerősömnél volt így, hogy két tanús polgári után, a gyerek születését követően lesz templomi esküvő és lakodalom. Lagzi helyett válás lett...
# 32/35
De akkor te soha nem is házasodnál?
Mert az, hogy csak a ygerek miatt házasodnak 10 éves gyerek mellett is mondhatják ha akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!