Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem néz ki furán, ha egy pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem néz ki furán, ha egy pár összeházasodik (polgári) mert jön a gyerek, az egyházit+lagzit a következő évben tartják, a szülés után?

Figyelt kérdés

2014. máj. 13. 10:26
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
30%
Ismerek olyat, akik kb. 15 év polgári házasság és 3 gyerek után házasodtak templomban. Hívő vagyok, az egyházi házasság szentség, tehát úgy gondolom, hogy az mindig jó, ha rendezik a házasságot.
2014. máj. 13. 21:32
 32/37 anonim ***** válasza:
62%

Számomra már az is furán néz ki, ha akkor házasodnak ha már tudják hogy útban van a gyerek. És igen, én egyet értek azzal a válaszolóval aki azt írta " mert az nem "megalázó", hogy akkor kérik meg a nő kezét, amikor terhes lett... :) Kicsit sincs az az üzenete tényleg, hogy az egész csak a gyerek miatt van, egyébként a pasinak eszébe se jutna a lánykérés..."

Nekem még nem kérték meg a kezemet, pedig időszerű lenne, de ha terhes lennék és a párom "véletlenül" akkor akarná megkérni a kezem, már csak azért sem mennék hozzá.

Engem ne vegyen el senki, csak azért mert jön a gyerek..

2014. máj. 14. 11:02
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
A mai világban már nem furcsa, hogy házasságon kívül jön a gyerek. Nem a középkorban élünk. Nem hiszem el, hogy templomban összeadnak olyan párt is, aki hivatalosan nem házas. Anyakönyvi kivonatot kérnek. Manapság mindenki akkor házasodik, amikor akar és pénze van.
2014. máj. 14. 13:42
 34/37 anonim ***** válasza:

Hát ha most is csak kényszerből lesz esküvő (ahogy kivettem a kommentedből), akkor a következő évi lagzi jó eséllyel el is fog maradni.

Egyik ismerősömnél volt így, hogy két tanús polgári után, a gyerek születését követően lesz templomi esküvő és lakodalom. Lagzi helyett válás lett...

2014. máj. 15. 00:00
 35/37 A kérdező kommentje:
tavaly volt a polgári, most nyáron lesz a templomi
2014. máj. 15. 08:31
 36/37 anonim ***** válasza:

# 32/35

De akkor te soha nem is házasodnál?

Mert az, hogy csak a ygerek miatt házasodnak 10 éves gyerek mellett is mondhatják ha akarják.

2014. máj. 15. 13:59
 37/37 anonim ***** válasza:
Ilyenkor általában agyerekre költenek és nem a lagzira. Addig ki vigyáz a gyerekre, amig tart a lagzi? A mai világban nem ciki házasságon kívül szűlni. Van olyan szomszédom, aki nem is akar össze házasodni a gyerek apjával. Egyedül álló anyaként fellejmolja a segélyeket. A kisfiú az anyja nevét viseli. A templomba csak olyanok esküdhetnek, akik polgárilag már házasok és egyházilag szabadok. tehát nem elváltak.
2015. máj. 12. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!