Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem néz ki furán, ha egy pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem néz ki furán, ha egy pár összeházasodik (polgári) mert jön a gyerek, az egyházit+lagzit a következő évben tartják, a szülés után?

Figyelt kérdés

2014. máj. 13. 10:26
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
94%
Na igen összeházasodtak, hogy legyen egy kis buli, de hivatalosan mégsem házasok. Szerintem az meg már nevetséges, az biztos, jó kis kapu.
2014. máj. 13. 10:55
 12/37 anonim ***** válasza:
32%
"csak Isten előtt" "hivatalosan meg nem". Ja, akinél a hivatal az isten, annál ez probléma.
2014. máj. 13. 10:59
 13/37 anonim ***** válasza:
73%

"Házasságon kívül gyereket szülni nőnek ma is kicsit megalázó."

Aha, mert az nem "megalázó", hogy akkor kérik meg a nő kezét, amikor terhes lett... :) Kicsit sincs az az üzenete tényleg, hogy az egész csak a gyerek miatt van, egyébként a pasinak eszébe se jutna a lánykérés... :)

2014. máj. 13. 11:01
 14/37 anonim ***** válasza:
69%

"Én nem házasodnék azért, mert jön a gyerek. Az én felfogásom szerint (lehet, hogy kicsit fura), ilyenkor a férfi a gyereket akarja csak, nem a nőt."

Jaj, jaj, jaj! Biztos sok ilyen esküvő van, de azért nehogy azt hidd már, hogy az összes ilyen!

Évek óta együtt vagyunk a párommal, már megvettem a gyűrűt, mikor kiderült hogy terhes. Most ne vettem volna el, csak azért, mert mindenki azt gondolta, hogy "csak AZÉRT veszem el"?

"Nem azért unta mindenki mert mindenki tudta, hogy házasok már több mint egy éve."

Voltunk ilyen esküvőn, ráadásul a legkevésbé romantikus okból hozták előre a polgárit: azért, hogy a fickó letelepedésit kaphasson egy bizonyos munka miatt. És bizony annak ellenére, hogy mindenki tudta, hogy már 10 hónapja házasok, ez volt az eddigi legjobb esküvő, ahol voltunk. Semmi baj nem volt a hangulattal!

2014. máj. 13. 11:05
 15/37 anonim ***** válasza:
46%

Aha, mert az nem "megalázó", hogy akkor kérik meg a nő kezét, amikor terhes lett... :)

Miért lenne megalázó? Mégis minek lenne gyerekük ha nem szeretik egymást. Úgy csináltok mintha ma is mindenki szűzen mennek férjhez.

2014. máj. 13. 11:07
 16/37 anonim ***** válasza:
38%

Én házasság nélkül nem szülnék, tehát emiatt megértem a párt. Nem fura, ha nekik jó így, az ő dolguk.

Azt is megértem, aki házasságon kívül teherbe esik, és a pasi részéről egy szép gesztus, ha ezután, a terhesség alatt megkéri a lány kezét! És nem érdekelne, ki mit gondol.

2014. máj. 13. 11:10
 17/37 anonim ***** válasza:
71%

Először is idézőjel....

Másodszor pedig egy korábbi hozzászólásra reagáltam, azért a szó használat.

Harmadszor pedig, nekem, hangsúlyozom nekem nem esne jól, ha csak akkor kérnék meg a kezem, ha teherbe estem, mert ha azt akarja a párom, hogy a felesége legyek, akkor akarjon gyerek nélkül is. Mondjuk én konzervatív vagyok ebből a szempontból, addig biztos nem kezdenék gyerekvállalásba, amíg nem vagyok feleség. :)

2014. máj. 13. 11:13
 18/37 anonim ***** válasza:
43%

És akkor nemi életet sem éltek?

Mert nem csak külsőségben kellene akkor annak lenned.

2014. máj. 13. 11:15
 19/37 anonim ***** válasza:
44%
Ki mondta, hogy nem élünk nemi életet? O.0 Vagy nem hallottál még védekezésről?
2014. máj. 13. 11:19
 20/37 anonim ***** válasza:
58%

"akkor akarjon gyerek nélkül is"

Hát ha te ezt nem érzed és nem tudod, amikor megkér, hogy miért kér,

akkor talán nem kéne hozzámenni. ;)

Terhes voltam, amikor összeházasodtunk, de meg se fordult a fejemben, hogy CSAK azért venne el. Ennél azért jóval komolyabb, jóval mélyebb volt a kapcsolatunk. Hozzá se mentem volna, ha kétségeim lettek volna ezzel kapcsolatban. :)

2014. máj. 13. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!