Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Titeket nem zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavarna ha a párotok koszosan, porosan jönne a munkából haza? Az olajos ruháját berakná a mosógépbe, hogy azonnal mossátok ki, és gumicsizmával felhordaná a sarat a lépcsőre?

Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 10:56
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu, vagy nagyon buta, proli a Kérdező...
2013. szept. 14. 09:11
 62/66 anonim ***** válasza:
A párom is olyan munkát végez, ami kosszal, porral jár. Ráadásul fehér a munkaruhája, amit nap mint nap cserélni kell, hiszen hússal dolgozik. Igen, minden napra van egy váltás munkaruhája, és a hétvégén éppen összegyűlik belőle egy kupac mosás. Marha nagy dolog bedobni a gépbe! Sosem várnám el tőle, hogy ő csinálja, de van, hogy mire hazaérek, már ki is van teregetve az én ruháimmal együtt. Másnap természetes, hogy én mosok, teregetek, főzök stb. A bakancs... Sosem jött még be a lakásba sáros bakanccsal, mivel tiszteli, hogy minden nap takarítok, és rendben tartom a lakást. 24/N
2013. szept. 15. 14:25
 63/66 anonim ***** válasza:
58%
Utolsó, leírtad a lényeget. Hétvégén összegyűlik egy kupac. Gondolom a párod nem várja el, hogy ha hazaér este, azonnal mosd ki, minden áldott nap. Ha végigolvastad a kérdező kommentjeit, itt a baj az, hogy a párja napi szinten és azonnal elvárja. Asszonynak nem lehet olyan elvárása, hogy ne mocskolja össze a lépcsőt?
2013. szept. 15. 14:56
 64/66 anonim ***** válasza:
0%

Sok beszédnek sok az alja.

Péntek délelőtt panaszkodni a neten?

Tudja a férfi és a nő is,hol a helye!

Nagyon sok jó választ olvastam,a hím és nő sovinisztákon csak nevettem.

Annak örülök,hogy a közhiedelemmel szemben még sokan hisznek a hagyományos család modellben,köszönöm nektek.

A kérdező problémamegoldóképessége...juj.

2013. szept. 15. 16:06
 65/66 anonim ***** válasza:
61%

64: a hagyományos családmodellben a feleség nem dolgozik.

Biztos egy pasi vagy, akinek derogál bármit csinálni otthon. Szegény nejed!

2013. szept. 15. 19:15
 66/66 anonim ***** válasza:
46%

nem zavar. olayn a munkaja hogy minden nap mindent ki kell mosni. a munkas csizmat es bakancsot nem tartja a lakasban de azokat a kerti csapnal lemossa mielott leveszi es kint hagyja egy tarolohelyisegben.

nemcsak a vizszamla a villanyszamla is magas mert telidoben (sot gyakran maskor sem) szarad meg a ruha rendesen akkor szaritogepbe rakom. igen, a szamlak magasak de nem jarhat piszkosan senki aki dolgozik cask azert mert ilyen munkat vegez. ez ezzel jar es kesz.

2015. aug. 29. 12:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!