Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi a férjem, hogy normális hogy nős ember létére társkeresőn beszélget más nőkkel?
Regisztraljon ide, vagy valamilyen forumra, ahol beszelgetni lehet.
A visszautasitott randi siman lehetett azert is, mert nem volt szimpi neki a holgy.
Kedves pasuuly, akitol privit kaptam :)
Nem valaszolok privat uzenetre, macskaim nincsenek. Velem nem kotelezo beszelgetnie senkinek sem :) az viszont felettebb megmosolyogtato, hogy ennyire felbosszantottad magad a 21. szamu hozzaszolasomon, hogy felpaprikazott privatot irtal nekem :)
Off: 8-as válaszolón nagyon röhögök, napokon át kuncsorgott itt a gyakorin a sokat netező menyével kapcsolatban. xDD Ráadásul még csak nem is anyós, hanem após. :'D
Kérdező, te meg nagyon sürgősen beszélj a férjed fejével, ellenkező esetben válás, ez ugyanis nálam kimerítené a megcsalás fogalmát.
Tudom, hogy kik szoktak, privát üzenetben már fel tetszett engem világosítani:
"Igen, ahozzád hasonló művelségüek RÖHÖGNI szoktak!!!!!!!!!!!!!!! A műveltek mosolyognak, nevetnek! Te melyik csoportba is tartozol?"
Mondjuk az is igaz, hogy én "müvelséges" vagyok, és tudok magyarul írni, és emellett nem használok 15 (megszámoltam) felkiáltójelet a mondatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!