Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás az férj akit csal a felesége? Hibás a feleség akit csal a férje? Valamit csak elrontott, ha másnál keres vigaszt, szeretetet a házastársa.
39: Akkor te egy kulonleges szemely vagy, hiszen 24 evnyi huseget adott fel erted.
( Köszönjük Istenem! Köszönjük, hogy ezt még mindig bekajálják... ;) )
F
Aki üzente nekem priviben, hogy : "remélem kínok kínjai között fogsz kimúlni, te gerinctelen kutya" annak üzenem: Neked is hasonló szépet és jót:)))
39-es voltam
erdekes en is szetteszem a labam neha nos pasinak??
na es??? o is akarja.
k.va fontos lehet az ilyen feleseg....akit csalnak rendszeresen
hát, az a te bajod, hogy még ennyi tartásod sincs...hogy más férjével nem...
Tudod ez elvi kérdés. Erkölcsi kérdés. Lehet hogy ha te nem, majd megtette volna mással, de akkor sem te lennél Az a bizonyos harmadik. Lehet téged szarul neveltek aztán ennyi...ha nem érzed ennek a súlyát. Nem csak a saját házasságunkat lehet ám tisztelni hanem másokét is...
És nem az a lényeg hogy ő is akarta, hanem hogy te ne csináld egy nős pasival. De mindegy is mert knak hiába magyarázok.
39-es, 42-es vagyok újra
Van amikor a szerelem felülír dolgokat. Én sem így terveztem, nem erről álmodtam. Jaa, és én nem annak nevezném, hogy szétteszem neki a lábam, hanem szeretjük egymást, és szeretkezünk!!!
Szerelem....persze. Nem kell házas emberhez annyira közel kerülni hogy "szerelmes" legyél, és akkor nincs gond...
Mert az igazi szerelemhez ugye az is kell hogy közelről ismerje egymást 2 ember. Ha ezt elkerülöd akkor máris nem leszel ilyen helyzetben... Persze más kérdés, hogy te erre még büszke is vagy, ahelyett hogy szégyenkeznél...ami a normális lenne. És ugye elvileg te is ember vagy, nem egy állat aki nem tud parancsolni magának. A képemről sülne le a bőr, ha lesüllyednék erre a szintre, hogy házas emberrel kezdjek. Undorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!