Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Betegesen féltem és féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen féltem és féltékeny vagyok a barátnőmre, hogyan változtassak ezen?

Figyelt kérdés

De komolyan, betegesen féltem őt a férfiaktól, ha csak ránéz valaki és ez nekem nem tetszik már tiszta ideg vagyok és ütném meg a csávót. Ha pedig nem vagyok vele, akkor folyton azon rágódom, hogy hol van kivel és mit csinál...

De ő csak annyit mond, hogy próbáljak már meg bízni benne, és hogy csak engem szeret meg minden. Ez szép és jó, de én leginkább a pasikban nem bízom, mivel tudom, hogy vannak olyan gyökerek, akik bizony addig nyomulnak, míg meg nem kapnak egy lányt. (ezt tapasztalatból mondom, mert az osztályomban is van ilyen gyerek...) És ha nem vagyok vele és elkezd rá nyomulni egy ilyen kis féreg, akkor még csak meg sem tudom védeni, és ő hiába koptatja le, a gyerek addig fog próbálkozni, míg meg nem szerzi vagy így vagy úgy...és ha valami baja esne én abba belehalnék főleg azzal a tudattal, hogy nem tudtam őt megvédeni. Mit lehetne tenni?

2010. aug. 21. 23:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Más lánynál is érezted ezt?
2010. aug. 22. 00:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Megmondom én mi a bajod: ÖNÉRTÉKELÉS!!! Képtelen vagy elfogadni, hogy téged választott, mert tartod magad elég jónak. Kicsit gondolkozz el megéri-e ez az önlealacsonyítás, ha rámegy a kapcsolatod. Csodálom hogy 3 éve elbírja viselni ezt, én az első alkalommal kivágtalak volna, szóval fogadd el, hogy téged szeret, téged választott. És nem, nem normális, hogy ennyire félted. Magaddal békülj ki.
2010. aug. 22. 00:06
 13/15 A kérdező kommentje:

Más lánynál is érezted ezt?

Nem, mert ő az első barátnőm! :) (meg én is neki)

2010. aug. 22. 00:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Vegyél vissza magadból (nem rosszból írom), vagy legalábbis próbáld meg, mert rossz vége lesz. Az én pasim is ugyanilyen mint te, félt mindenkitől mert szerinte én gyönyörű vagyok, ő meg csúnya és fél, hogy egy helyesebb pasiért ott hagyom. Pedig már több mint 5 éve együtt vagyunk, de nincs olyan nap, hogy ne féltékenykedne. De már annyira féltékeny, hogy megbolondít vele és nem egy helyesebb pasi miatt fogom elhagyni hanem a viselkedése miatt. Gondolkozz el ezen, mert az a barátnődnek se lehet valami jó érzés, hogy te betegesen féltékeny vagy.
2010. aug. 22. 00:52
 15/15 anonim ***** válasza:

az én párom éppen ilyen, mint te... 3 év alatt tönkretett érzelmileg, lelkileg, fizikailag is a féltékenységével... felnőtt, 21 éves nő vagyok, aki tud magára vigyázni, és tud önálló döntéseket hozni...de ezt ő nem bírja felfogni... az lett a vége, h mostanában már többször érzem azt,hogy gyűlölöm őt emiatt, mint azt, h szeretném, és úgy érzem, h 3 évig börtönben voltam és nem volt életem...mostmár szinte biztos, hogy el fogom hagyni mert képtelen megváltozni, és már előre sajnálom azt a szerencsétlent, akit utánam tesz majd tönkre... szóval, ha meg akarod gyűlöltetni magad a pároddal és el akarod veszíteni, akkor hajrá, csak így tovább...kezeld egy naiv, gyenge, döntésképtelen kislányként, akit óvni kell a széltől és és véletlenül se bízz meg benne, mert elvgére a kapcsolat alapja a bizalom...

21/L

2010. aug. 22. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!