Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít? Megbocsájtható? Ti
megbocsájtanátok?
"Tudod az élet nem annyira egyszerű, letisztult mint a te gondolkodásmódot kedves első válaszoló. Ha neked nem volt még bonyolult élethelyzeted akkor én gratulálnék neked."
Minek bonyolítani az életet?
Ez megcsalás és kész. Mi az hogy kötődnek egymáshoz? Akkor te pótlék vagy?
Nem tudsz szembenézni a tényekkel, falat emelsz kifogásokból, és "de ha,... és emiatt"-okból.
2014. máj. 9. 23:55
Tök mindegy! Megcsókolta, simogatta, együtt aludt vele, ölelgette... Ha ennyire "túlkötődik" az exe iránt, akkor hagyja a francba a mostani barátnőjét... szerintem ez a nő önbecsülésének odatesz, tök mindegy mit érez az ex iránt, nem szabad ilyet csinálni, undorító! Bár ha nagyon szeretném az illetőt, akkor azt mondanám neki, hogy vagy azonban és rögtön megszakít vele minden kapcsolatot az utolsó porszemig (facebookon törlés és tiltás, telefonból kitörli a számát, skypeon törlés), ne találkozzanak és ne is említse a nevét vagy pedig mehet amerre lát! :) Hja és ha az előbbit választaná, egyhamar nem várható lenne tőlem bizalom, tuti minden jelszavát elkérném :D
2014. máj. 9. 23:58
13/79 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett én nem vagyok ennek a történetnek a szereplője. Én a pasinak a haverja vagyok és elmondta nekem ezt a dolgot szóval ez így történt. Nem lépte át a határt nem használta ki a helyzetet mert nem akarta bántani az exét és a barátnőjét sem. Hiányzik neki az exe több év után se tudta elfelejteni.
Igen, ez megcsalàs.
Ha velem van akkor legyen velem, Ne pedig az exevel......ha igazan szeretek vkit akkor nem erdkeel az exem....
2014. máj. 10. 00:02
deakkómévankapcsolatban ?!?!
ajh az ilyenektől kajak magamba marok
2014. máj. 10. 00:03
16/79 A kérdező kommentje:
Ja és a pasi azt mondta ha bárki arra kérné őt hogy soha ne beszéljen az exével akkor aki ilyet kér azt dobná a pi.chába. Még azt a szót sem szereti használni a lányra hogy az exe. Iránta vannak a legmélyebb érzelmei.
Aha, egy férfi majd pont a haverját fogja megkérni, hogy nyisson egy kérdést a Gyíkon:D és ezt be is kéne venni?
Te itt most több nőci(kivétel én) kapott majdnem infarktust a kérdésed alapján, kétlem, hogy ez nem direct műsor, mikor tök egyértelmű a kérdésedre a válasz:
Persze, hogy megcsalás.
2014. máj. 10. 00:04
Szóval a mostani barátnője ilyen "felejtős kapcsolat" féleség? :S Szegény lány... Tanácsold azt a haverodnak, hogy a lány érdekében szakítson... ugyanis nagyon bunkó vele, legyen tisztességes és mondja el, majd a lány eldönti... a legrosszabb utat választotta, csak sérüléseket okoz..
2014. máj. 10. 00:05
19/79 A kérdező kommentje:
Azért van kapcsolatban mert a jelenlegi barátnője főz mos takarít rá és nem veszekszik. A volt nője pedig egy nagyon karakán csaj akivel sokat veszekedtek. De a volt nőjét szereti mégis.
Megcsalás. Ha szeretek valakit nem fogok másnál aludni és simogatni meg csókolgatni, ennyi.
19/L
2014. máj. 10. 00:08
Kapcsolódó kérdések: