Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam. Mit tegyek?
#14-es! #11-es vagyok. Szóval. Először is. Nem azért írtam azt, amit írtam, mert egy akkora r*banc lennék. Sőt. Nem vagyok az, ebben teljesen biztos vagyok. Elítélem a megcsalást, de mint mindennek, annak is oka van. A kérdező elkövetett egy nagyon nagy hibát. Meggondolatlan volt, igen undorító módon félredugott.. De mint olvashatod megbánta, nem csinálna ilyet többet (ha mégis, akkor én is nyugodtabb szívvel illetném őt r*banc jelzővel...), és szereti azt a fiút. Nem tudunk a srácról semmit, nem tudjuk, milyen a kapcsolatuk, miért ilyen kevésszer próbáltak meg lefeküdni, sorolhatnám. Ami biztos, hogy ha a fiú megtudja, mi történt, akkor még inkább stresszelni fog. Akár dobja emiatt a kérdezőt, akár nem, ez ki fog hatni a kapcsolataira később is. Jobb, ha nem tudja... A kérdező,pedig türelemmel, esetleg pszichológus/pszichiáter segítségével (ha nagyon muszáj), talán tud segíteni neki, s boldogan élnek együtt, míg meg nem halnak, happy end. Nem kell egy botor, meggondolatlan döntés miatt eldobni egy kapcsolatot. Nem lehet mindent a piára fogni, de ha kellőképpen el volt keseredve, felgyülemlett benne rengeteg elfojtott szexuális feszültség, ami az alatt a 6 hónap alatt felgyülemlett benne, akkor megérthető. Nem biztos, hogy teljesen elnéznető, mert tényleg undorító, de megbocsátható, s helyrehozható. Csak tenni kell a dologért.
Az a baj, hogy ebbe a kategóriába főleg fiatalabb tinik írnak. Jó, hogy nem kap a kérdező érettebb választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!