Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim szóvá tette, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim szóvá tette, hogy szőrtelenítsek ott lent. Jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyunk együtt. Ő 25, én 20 éves lány vagyok. Szex még nem volt, bugyiban látott csak.

Borotválom ott lent, de borostás. Erre ő valamelyik nap megkért, hogy szőrtelenítsek már ott lent, mert akkor még jobban kívánna.

2016. jún. 29. 21:33
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
84%

Egy barom, hidd el!

Egy igazi férfi örülne,hogy van barátnője, pláne annak,hogy szűz is, és neki adnád el.

De nehogy megtedd! Keress olyat,aki megbecsül!

Az én barátom azt is szereti,ha a lábam szőrös, volt,hogy kül.okok miatt nem tudtam egy hétig leborotválni,és ugyanúgy simogatott, szeretett, sőt élvezte olyannak is látni.

illetve a hasamon is van pár, ami engem rettentően zavar, viszont ő nem is engedi,hogy leszedjem. Azt mondja így szeret,ahogy vagyok, természetesen.

Ezt csak azért mondtam,hogy lásd,vannak rendes férfiak, akik értékelik a barátnőjük, szerintem ne vesződj egy bunkóval.

Hogy lehet olyat mondani a barátnődnek,hogy "jobban kívánnálak ha..."?!

2016. jún. 30. 00:19
 22/39 anonim ***** válasza:
58%

Atya ég mit kell ezen így kiakadni?

Mondjuk dugás még nem volt, csak bugyiban látott, gondolom motoszka sem volt, akkor ugyan honnan tudja mi van ott lent?

2016. jún. 30. 01:18
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem életemben ezt így ebben a formában csupán egy pasi tette szóvá, de ő olyan is volt. Egy manipulatív pszichopata, aki másfél év alatt módszeresen leépítette az önbizalmamat ilyen és hasonló megszólalásokkal, cselekedetekkel. Végig megvolt az ő tapasztalt, ő már mindent tud, én meg kis kezdő vagyok, akit tanítani, irányítani kell feeling, mindent megtett, hogy ezt fenntartsa és kihasználja... Ez csak az első kis lépése volt. Szóval alapvetően EZZEL MÉG NINCS NAGY BAJ, EZ EGY SIMA BUNKÓ MEGJEGYZÉS, DE!!! ha a következőkben bármi hasonlót tapasztalsz tőle, más dolgokban (főleg ha köze van a szexhez vagy a szabadságodhoz..), menekülj. Ha csak ez a heppje, azzal lehet mit kezdeni. Ha ilyen a személyisége általában, azzal nem.

Az előző oldalon volt egy válaszoló, aki közölte, hogy a pasinak kellene tetszened, és felelj meg NEKI, különben magadra maradsz. Ez így ebben a formában egy baromság. Olyannal kell lenned, akivel nagyjából egyeznek az igényeitek, pár apróságon változtatni. Ha neked ez nem apróság és folyamatos, napi szintű kellemetlenséget okoz a napi szőrtelenítés, és te heti 1-2nél többször nem bírod, neki meg erre van szüksége, nem illetek össze. Ha az lenne a kérése, hogy harisnyatartó+combfix legyen rajtad szex közben, az pont egy olyan dolog, hogyha épp nincs 40 fok, akkor simán, gondolkodás nélkül ok. Ha neki ez kell. Ha nem is minden alkalommal. Vagy mittudomén, fogd össze ahajad, vagyp ont hogy ne, amíg együtt vagytok. Akármi apróság, ami nem fáj senkinek, és arra a konkrét időszakra vonatkozik, amíg szexeltek. Oooké, nem gond. Persze. De ami az életed többi részében is befolyásol és zavar, az már nem ilyen. Egy pár apróságban kell engedni, persze. De ha sokmindenben nem passzoltok, akkor keress mást. Nem nehéz olyat találni, akivel nem ütköztök falakba pár hónap után rögtön...

2016. jún. 30. 02:49
 24/39 anonim ***** válasza:
19%

Olvasod ezt édes jó Istenem?!Vagy talán én látom rosszul?!

Pinaszőr miatt elment az önbizalmad.Itt rinyálsz és mindenki a segged nyalja.De most direkt azt irom amit a csajok szoktak.

"Ha szereted a párod akkor leszeded.Valszeg akkor te nem is szereted annyira mert egy ilyen kis apróságot sem vagy képes megtenni."

Ne hisztizz,szedd le,aztán dugjatok ennyi.Bolhából elefántot...

2016. jún. 30. 07:22
 25/39 anonim ***** válasza:
#24-es szerintem ha nem tudsz hasznos választ írni akkor inkább ne írj :) szerintem az a normális, hogy ha valakik szeretik egymást, akkor mindenhogy kívánják a másikat, és teljesen jogos a kérdező kiakadása. Ez simán eltudja venni az önbizalmat egy lánytól, főleg egy tapasztalatlan lánytól. Meg a nők sokkal többet foglalkoznak magukkal, csak úgy mondom, nekünk mindenhol szőrtelenítenünk kell, nem csak ott lent, és én is kiakadtam volna ha anno a barátom beszólt volna, amikor még én is csak próbálgattam, hogy na melyik az a fazon ami nekem is kényelmes meg a barátomnak is tetszik, és nem fogadtam volna jól, ha megmondta volna, hogy márpedig én így hordjam, mert ez az én testem, az én döntésem. Persze szóvá teheti a fiú, de mondjuk úgy hogy "figyelj, legközelebb nem borotválnád le így meg úgy? kíváncsi vagyok rá úgy milyen vagy" aztán ennyi, de nem így megmondani, hogy márpedig szőrtelenítsen. Ilyenkor adok hálát Istennek, hogy az én barátom ilyeneket nem tesz szóvá, sőt még azt is mondta, hogy ha zavar hogy epilálás után kipattog a bőröm, akkor próbáljam ki a gyantát, mert őt nem zavarja ha ahhoz kicsit meg kell hagynom a szőrt, neki az a fontos, hogy én jól érezzem magam a bőrömben, és szerintem ez a normális felfogás.
2016. jún. 30. 08:46
 26/39 anonim ***** válasza:
57%
En nem ilyen vulgarisan szoktam kifejezni magam mint a 24-es, de en sem ertem a problemat, a valaszok vegigolvasasa alatt meg mar eljutottunk odaig hogy a kerdezo pasija maniakus pszichopata lehet aki arra utazik hogy leepitse a parja onbizalmat, holott annyi tortent hogy a kerdezo gondolom nem borotvalta magat par napig, a pasi ugy latta meg es mondta hogy mi a preferenciaja. Nem fenyegetett meg zsarolt vagy akarmi. Nem tudom, ti hogy vagytok vele de mi ezt is meg szoktuk beszelni, hogy "na dragam kicsit hagyd mar hosszabbra, legyen most egy csik rajta vagy akarmi". Ettol meg nem maniakus onbizalom rombolo a baratom :"D. Plane hogy a kerdezo pasija meg csak nem is olyat kert amire a kerdezonek onmagatol nem lenne igenye hiszen borotvalja. Annyit kellett volna mondania az onmagat az onbizalomhianyaba belelovallas helyett hogy "igen, most ilyen, mert par napja nem borotvaltam, de amugy szoktam". A pasi meg felteszem ismeri a borotva meg a szornovekedes es borosta fogalmakat. Kommunikacio. Nem sirankozunk rogton, meg minden rossznak elmondjuk szerencsetlent ezzel meg jobban belelovalla a kerdezot, hanem kommunikalunk.
2016. jún. 30. 08:56
 27/39 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat, még jöhetnek. Szeretem, és megteszem érte, nem ez okoz problémát.

Én csak kezdő vagyok, ismerkedem ezzel az egész szex dologgal, és akkor néhány hónap után beszól.

Nagyon rosszul esett. Mert hosszabb kapcsolatban persze hogy megbeszéli az ember, hogy figyelj, ez és ez nekem nem annyira jön be, stb.

De az elején...

Én nem is tudtam neki mit mondani erre, csak hogy oké. Lefagytam teljesen. Annyira megalázó volt

2016. jún. 30. 09:29
 28/39 anonim ***** válasza:
Kerdezo, rovidebb kapcsolat nem fogja megelni hogy hosszabb legyen, ha nem beszelnek meg mindent. Meg ilyen banalis dolgokat is. Nyugi, nem szolt be, egyszeruen csak pasi nyelven kozolte hogy neki mi tetszik. Ettol te nem vagy csunyabb, butabb akarmilyenebb. Viszont mindig hozza fordulj, es ne kezdj magadban kombinalni mert akkor hamar vege lesz minden kapcsolatodnak. A borotvalasra amugy is igenyed van (legalabbis az jott le a leirasbol) pasidnak meg pont az tetszik a legjobban, szoval egy lapon vagytok es ez jo, szoval ne lovalld bele magad semmi durciba :D. Pont az derult ki hogy ugyanugy szeretitek a dolgokat ott lent.
2016. jún. 30. 09:41
 29/39 anonim válasza:
100%
Én eddig minden páromnál leszögeztem az elején, hogy én bizony nem fogom se borotválni, se gyantázni, mert egyrészt nem is tetszik, másrészt nem fogok szenvedni az örökös gyulladástól és viszketéstől. És mindegyik megértette. Fazonra van vágva, nem dzsungel, úgyhogy ha nekem bármelyikük is azt mondta volna, hogy nem kíván emiatt, akkor hagytam volna a kapcsolatot, mert nem egyeznek a nézeteink, miszerint nem szólunk bele ilyen mértékben a másik életébe. Szerencsére sikerült találnom egy olyan valakit, akivel tökéletesen passzolunk még ebben is, úgyhogy nem csak elfogadás van, hanem pont az, amit mindketten kedvelünk egymáson ott lent.
2016. jún. 30. 09:49
 30/39 anonim ***** válasza:
66%
Istenem, de agyalágyult divat. A serdületlen gyerekek szőrtelenek, az ivarérett felnőtteknek pedig VAN fanszőrzetük. Miért is kellene gyantázni meg borotválni? Aztán benőnek a szőrszálak, elfertőződik egy-egy szőrtüsző és jön a szenvedés.
2016. jún. 30. 17:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!