Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne, ha nem kapnál semmit születésnapodra?
Nagyon rosszul érzem magam, mert holnap lesz a barátnőm születésnapja és nem tudok neki venni semmit. Tudom, hogy bármilyen kis apróságnak örülne, de még annyira sincs.Próbáltam ilyen "kézműves valamit" csinálni itthon, de nem igazán van hozzá tehetségem. A legjobb barátnőjének szombaton volt és a pasija kb.100 ezer forint értékben vett neki ajándékot, láttam egy ici-pici féltékenységet a barátnőmön, gondolom tudja, hogy tőlem egy "Boldog szülinapot Kicsim"-nél többre nem nagyon számíthat. Egyáltalán nem pénzéhes, de ez ha nem is fogja kimutatni talán kicsit bántani fogja, mert azt is tudja, hogy raktam félre pénzt, hogy meglepjem, de egy hete ki kellett cserélni az aksit a kocsimban és muszáj volt abból fizetnem.
Lányok volt már, hogy nem lepett meg semmivel a barátotok? Mennyire volt rossz érzés?
SOS-ben még elkezdhetsz szervezkedni, és csinálj egy meglepetés partit!
Megkéred a vendégeket, hogy egy üveg akármit hozzanak, vagy kis kaját, és pl. karácsonyfa égővel feldíszíted a lakást, csinálsz egy tortát, vagy veszel egy szál rózsát, stb.
Aztán ha este hazaér, már csak elkiáltjátok magatok, hogy "meglepetés!". Az lesz, hidd el, és nem is kerül sokba/semmibe.
Kis zene, kis iszogatás, beszélgetés, aztán mentek aludni.
Sajat keszitesu ajandek miert nem jatszik?Lidliben egy hazi keszitesu csokitorta amihez kb 4tojas es 20dkg vaj kell pluszban kb 1000ft.Ha akksira elkoltotted gondolom hasznalod az autot ergo benzinre van penzed?Bevalthato kuponfuzet amiben a szolgaltatasaidat ajanlod fel havi 1szer pl vacsi,masszazs,gyakorlatilag jelenleg csak papirba kerul most es van egy kis haladek addig penzt szerezni mire az elsot be akarja valtani.Diszes uvegbe cetlikre felirhatod h mit szeretsz benne milyen kedves pillanatok jutnak eszedbe rola szinten filleres megoldas,amikor rossz a kedve mindig huzzon egyet.
Ocsem csinalta ezt minden unnepen,"boldog karacsonyt nem vettem semmit,de a szandek a fontos.Boldog szulinapot nem vettem semmit,de a szandek a fontos.Kulonben is egesz evben szeressuk egymast ne mar csak ezen az egy napon." Es tarsai.Legrosszabb esetben kolcsonkersz egy haverodtol es veszel egy egy uveg bort es kiultok vmi szep helyre borozni.Legy kreativ.A tobbi kifogas.
Na, a 15-ös válaszoló végre leírta a lényeget!
"Ha akksira elkoltotted gondolom hasznalod az autot ergo benzinre van penzed?"
Nekem is rögtön ez jutott eszembe, van autód, és használod is, annyira szegény nem lehetsz, nehogy már a kedvesednek ne tudj venni szülinapjára bármit. Nem nagy dologra gondolok, akár pár ezer forintból valamit. A lehetőségek tárháza elég nagy.
Én sem vagyok pénz orientált, és nekem sincs baromi sok pénzem, de a szeretteim megajándékozására mégis mindig jut. De így a te indokoddal valahogy nem értem az egészet...
Igen, volt olyan, hogy nem lepett meg semmivel.
2 év alatt 1x kaptam bonbont, és egyszer semmit, lényegében le se tojom.
Vagyis le se tojnám, ha a lányismerőse ne kapott volna tőle többet, mint én.
De még ezen sem hisztiztem, mert tök fölösleges.
Nem mondom azt, hogy nem esett rosszul, de ha kiborulok rajta, akkor sem fog változni semmi.
Rosszul. Volt már ilyen nagyon szarul esett.
Egy tábla csoki 300ft, egy szál virág is akörül van, egy házilag elkészített vacsora és két szelet süti sem egy hatalmas összeg. Aki akarja az megoldja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!