Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet hogy így érzek férjem iránt?
De most lepontozhattok nyugodtan akkor is ez az igazság ...
Nyervajogni azért mert a párja minden nap akar szexet?
Hát örülj neki,hogy nincs potenciazavara .
Tudod mi a bajod? Az,hogy már nem 25-éves a teste .
Egy fiatak,izmos csődör' alatt úgy viháncolnál,hogy az csuda...
Csak ugye a te tested sem 16-éves,ezt kell felfogni és így próbálni szeretni.
Ha hazudsz neki a szexről nem jogosan vagy mártír!
44/N
Teher a közeledése?
Én nem tudnék minden nap kötelességből szexelni,mert elhánynám magamat..
Mert kielégited magad figyelsz magadra mikozben a férjed csak beled dugja h neki az aznapi meglegyen a saját öröme,te meg még a pozt se élvezed meg fel se mered hozni,nem érted ugye h miért teher a szex vele? Ha mentsruálsz mi van akkor is dugnod kell ha nem megerőszakol v sérteget,ez milyen kapcsolat már? Miért nem küldöd nőhőz,dugjon mással,addig is békén hagy.. Amugy nincs pénzed elváln ő tart el?
40N
"Amugy nincs pénzed elváln ő tart el?"
Bingó. Látatlanból is kapásból le merem fogadni, hogy igazad van. Az összes hasonló "jaj, nem merek szólni a férjemnek, nehogy megbántsam" mögött ez a valódi ok. Az anyagi függőség, kiszolgáltatottság.
Igy van utolso,én is ezt érzem ezeknél,igy hát nekik marad a kényszer közösülés..
40N
Tehát a szarabbnál és a semminél a szar is jobb h szinte megerőszakol a férjed,amugy nem mondtam h válj el azt mondtam h küld nőhőz h kidugja magát igy nem kéne neked kényszerből naponta alá feküdnőd és játszonod h élvezed is.. Vagy keress te is egy szeretőt,és éltek együtt nyitottban,ennél az is jobb szerintem.
40N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!