Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerek egy olyan férfit sem, aki szenvedélyes, nagyratörő, van benne kalandvágy az új élmények megismerése iránt és akár az egész világot beutazná?
Azt hiányolom a mai fiúkból/férfiakból, hogy beérik kicsivel és nem igazán látom a törekvést arra, hogy megvalósítsák az álmaikat. Néha már úgy érzem, hogy én vagyok irreálisan idealista, de én szeretnék utazni, helyeket és embereket megismerni, élményeket szerezni, illetve vannak szakmai téren is célkitűzéseim, ahogy a magánéletben is. Egyfajta életminőséget képzelek el magamnak. Viszont nem egyedül, de mindig falakba ütközöm, mert úgy veszem észre, hogy ugyanez a vágy hiányzik a férfiak többségéből. És ezért túl nagy falatnak érzem magam. Semmiképp sem akarok általánosítani, de sokan beérik egyszerű dolgokkal, középszerű élettel és inkább otthon ülnek vagy kuporgatják a pénzüket. Kis részben a volt kapcsolatomban is ez volt a probléma. Azt éreztem, csak visszahúz és korlátokat állít elém.
Egyébként ettől függetlenül a legtöbb pasi, akit megismerek aranyos, kedves, stb. de ez mégis hiányzik belőlük és tudom magamban hogy az ebből fakadó csalódásom miatt úgy sem lehetne harmonikus a kapcsolatunk. :( Nem gondolom, hogy rossz helyen keresgélek, mert nem keresek céltudatosan senkit... egyszerűen ilyen emberek vesznek körül, ami rossz, mert én meg nem olyan vagyok, mint ők.
21 L
Én meg olyan nőt, aki számomra tökéletes. Ő pedig nem a pénzem nézi, hanem a lehetőségeket bennem... Nem csak akkor kellek neki, amikor mindenben tökéletesen teljesítek, hanem akkor is amikor még sok lépés hátravan a sikerig.
Lehetne még sorolni a tulajdonságokat.
Az egész kérdésed arról szól, hogy mikor találsz már olyan pasit, aki gazdag; ráadásul úgy, hogy olyan munkát végez, ami mellett sok szabadideje van, hogy közösen szórakozhassatok.
Csak hát azért nem ilyen őszintén van megfogalmazva. :D
Szögezzük le itt és most: nem a gazdagság és a pénz a cél, de ezt már kifejtettem korábbi komiban, hogy ellehet menni szép helyekre kibírható áron is. :) innentől kezdve ha mindenki csak szemellenzősen "pénzezni" tud, azzal nem tudok mit kezdeni... pont erről beszélek, erről a mentalitásról -.-
speciel találkoztam már olyannal, lánnyal is, aki 1 hátizsákkal járta be a világot, vannak ilyen oldalak is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!