Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ismerek egy olyan férfit sem, aki szenvedélyes, nagyratörő, van benne kalandvágy az új élmények megismerése iránt és akár az egész világot beutazná?
Azt hiányolom a mai fiúkból/férfiakból, hogy beérik kicsivel és nem igazán látom a törekvést arra, hogy megvalósítsák az álmaikat. Néha már úgy érzem, hogy én vagyok irreálisan idealista, de én szeretnék utazni, helyeket és embereket megismerni, élményeket szerezni, illetve vannak szakmai téren is célkitűzéseim, ahogy a magánéletben is. Egyfajta életminőséget képzelek el magamnak. Viszont nem egyedül, de mindig falakba ütközöm, mert úgy veszem észre, hogy ugyanez a vágy hiányzik a férfiak többségéből. És ezért túl nagy falatnak érzem magam. Semmiképp sem akarok általánosítani, de sokan beérik egyszerű dolgokkal, középszerű élettel és inkább otthon ülnek vagy kuporgatják a pénzüket. Kis részben a volt kapcsolatomban is ez volt a probléma. Azt éreztem, csak visszahúz és korlátokat állít elém.
Egyébként ettől függetlenül a legtöbb pasi, akit megismerek aranyos, kedves, stb. de ez mégis hiányzik belőlük és tudom magamban hogy az ebből fakadó csalódásom miatt úgy sem lehetne harmonikus a kapcsolatunk. :( Nem gondolom, hogy rossz helyen keresgélek, mert nem keresek céltudatosan senkit... egyszerűen ilyen emberek vesznek körül, ami rossz, mert én meg nem olyan vagyok, mint ők.
21 L
#5. Igen, az amerikai kontinens nagyon vonzó. Kanadáról már csak hallomásból is nagyon szépeket hallottam. :) Nekem Észak, Dél és Közép-Amerika is nagyon tetszik.
Egyáltalán nem feltétele az ilyesfajta gondolkodásmódnak a gazdag háttér, sőt szerintem aki mindent "kézhez kap", nem is olyan ambíciózus.
Én is a régi kapcsolatomban folyton programot szerveztem volna, a barátom semmit nem talált ki. :D persze a pihenés is jól esik sokszor, de én még egy fárasztó vizsga után is a városban lófráltam volna.:DD egyszerűen szeretek járni-kelni
Elmondok valamit: azok a férfiak, akikben megvan az bizonyos törekvés, nem túl gyakran mutogatják magukat. Nem bujkálnak, hanem dolgoznak. Éjt nappallá téve azon gürcölnek, hogy jobbá tegyék magukat, profivá váljanak a szakmájukban, befuttassanak egy vállalkozást, stb. Mindezt egyrészt puszta "idealizmusból", másrészt azért, hogy mire 35-40 évesek lehessenek, hátradőlhessenek, és összejöhessenek egy akár olyan nővel mint te. Értem az igényeid, de az életszínvonalat hosszú távon valahogy meg kell teremteni, ez pedig általában évek kemény munkájával jár.
Nem meglepő, hogy jellemzően egy férfi nem attól érzi magát kiteljesedettnek, hogy eljutott néhány távoli helyre a világban. Az kikapcsolódás, csak hab a tortán, de nem attól leszek az, aki vagyok, hogy eljutottam Kínába, meg New Yokrba. Az sokkal inkább jellemez engem, hogy mit tettem le az asztalra ezért. Egy céltudatos huszonéves erre koncentrál. Így sokszor a párkapcsolatok is háttérbe szorulnak. Mit tanulsz egyébként, és milyen emberek között mozogsz?
Lényegében arra akartam rávilágítani, hogy ami neked a szenvedélyed, pl. az utazás, az lehet másnak jelenleg eléggé hátul van a listáján. Ettől még ez a valaki lehet céltudatos, és nagyra törő, sőt. Tehát legjobb lenne olyan partnert találnod, akinek nemcsak, hogy van szenvedélye, de ez némileg megegyezik a tiéddel.
bocs, kedves kérdező, de a felsorolt jelzőknek, és az alatta kifejtett mondatoknak vajmi kevés közük van egymáshoz
elég távol esik a grandiózus tervektől az, hogy valaki beutazza a világot, és a szenvedélyt sem repülőjegyben mérik
te egy szimpla pénzes balphaszt keresel, és becsomagolod az egészet egyfajta egoista, blőd álarcba, hogy ne tűnjön olybá, hogy csak jól akarsz élni, hanem megtámogathasd a mondókádat azzal, hogy "neked bizony nem elég egy olyan, aki a nyugati forgóóra alatt issza a sörét, neked olyan kell, akivel majd koktélozhatsz a seychelle-szigeteken"
akkor keress olyat, ez ennyire egyszerű
vagy pedig fogalmazd át a mondókádat olyatén formába, hogy esetleg kiérződjön belőle az, hogy valamiféle agykapacitással is fel lehet kelteni az érdeklődésedet, és nem csak pénzzel
és nem akarlak elkeseríteni, de mehetsz te a világ legdrágább szállodájába, mehetsz a világ legegzotikusabb szigetére, csinálhatsz bármit...amíg ahhoz a bármihez pénz kell, addig az ugyanolyan semmilyen időpocsékolás, és jelentéktelen, unaloműzésnek se jó, céltalan zéró lesz, mint azok a dolgok, amiket most lebiggyedő szájjal lenézel csak azért, mert pár ezer forintba kerülnek, és nem milliókba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!