Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Szívesen ennék főzelékeket,...

Szívesen ennék főzelékeket, de utálatos íze lesz az étkezési keményítőtől. Elkerülhető ez valahogy?

Figyelt kérdés
2007. jún. 9. 13:04
 1/9 anonim válasza:
100%
Sima rántást használj (liszt + olaj) sárgaborsó, vagy babfőzelékhez. Tejfölös, vagy tejes habarást a zöldborsó, vagy a krumplifőzelékhez. Ne érdekeljen a fogyókúra, szerintem ennyi liszt belefér. És isteni finom főzelékeket készíthetsz.
2007. jún. 12. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim válasza:
100%
vigyazz, hogy a rantas ne legyen barna, vilagos maradjon, igy sokkal finomabb, ezt a lanyomtol tanultam.
2007. jún. 14. 08:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim válasza:
100%
Szerintem az a legegészségesebb, valamint a legjobb a fogyókúra alatt, ha a főzeléked felét leturmixolod és azzal sűríted be.
2007. jún. 17. 13:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim válasza:
100%
Én krumplipüré porral sűrítem, vagy rendes krumplival, mint a babáknak. A végén sok petrezselyem rá, és nagyon finom.
2007. jún. 17. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim válasza:
100%
S ha teljes kiőrlésű lisztet használsz, akkor még egészséges is lesz ételed. :)
2007. jún. 18. 10:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

se ne habard, se ne rántsd, mindkettő csak elveszi a zöldség karakterét és lesz belőle egy jó kis magyar hízlaló vmi!

lehet párolni pl gőz felett (brokkoli) és kis olvasztott vajjal megcsurgatni

lehet kevés olajon/vajon/margarinin lepárolni és morzsában megforgatni-ezt lengyel főzelékek címszó alatt találod meg a szakácskönyvekben

személyes kedvencem: spenótot durvára vágni, vajon megpárolni és reszelt parmezánnal megszórni..isteni!

2007. júl. 4. 15:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg ha nem szereted a keményítő ízét, akkor rántsd be liszttel és zsírral v. olajjal (én zsírral szoktam) vagy habard be nyugodtan.

Szerintem is ennyi belefér. Ha szénhidrát napon ehető a süti, amiben van tojás, ami fehérje, akkor szerintem nyugodtam be lehet rántani a főzeléket.

Én keményítővel csinálom, tényleg nem az igazi, de így is finom.

2007. aug. 17. 18:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

én a zöldség felét pürésítem és/vagy rizst ledarálok lisztszerűre (át kell szitálni), s azzal sűrítem, meg joghurttal. ha nagyon laza vagyok 1-2 tojássárgája is mehet bele.

rántani nem szoktam.

:)

2007. okt. 22. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim válasza:
100%
A keményítőt habard be egy kicsit tejföllel, akkor nem érződik az íze!
2010. okt. 28. 23:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!