Tényleg midnenki szuperanyuka? Senki sem érzi úgy, hogy béna vagyok, szorongok, nem úgy oldom meg a dolgokat, ahogy kellene?
jajj istenem:D olyan jókat mosolygok:D
szuperanya....a mesékben:DDD
jó anya van meg rossz is, van türelmetlen annyi féle nem is ragozom....
én a türelmetlenhez sorolom magamat meg engedékeny is vagyok, soxor csak ráhagyom a dolgokat pedig még csak 1éves...az altatásaink katasztrófák:D
de könyörgöm kit érdekel majd ez a korszak is elmúlik:DDD
úgy ahogy elmúlt hogy mindent a szájába tett és ahogy félt az egyedül fürdéstől (a nagykádban)
próbálom minden percét kiélvezni hogy még pici hiszen olyan hamar felnő.....jól elkanyarodtam a témától...
szóval, igen béna vagyok de tudom h számomra ő a legfontosabb és h nekem annyi elég h boldog egészséges kiegyensúlyozott a fiam:DDD
ne aggodalmaskodj azon h épp mit "rontasz" el élvezd ki a helyzetet h van egy csodálatos babád akinek TE VAGY A TÖKÉLETES ANYUKA!!!!
ha épp fáradt és nyűgös vagy hisztizik a picim csak felveszem szorosan megölelem és odasúgom neki h akkor is imádlak:D ettől ő is és én is kicsit lehiggadunk:D
Minden kisbabának a saját anyukája a szuper anya!!:):)
De valójában nincs ilyen, erre akkor jöttem rá,mikor tündéri eszik alszik babám elkezdett sírni 3 hónaposan és nem tudtam megnyugtatni csak az apja. Na akkor azt éreztem egy csődtömeg vagyok, de belejöttem és megtanultam,hogy nem lehet mindent 100%-osan csinálni, vannak könnyebb és nehezebb napok. Igyekszek neki mindnet megadni és a legfontosabb mindennél jobban szeretni. KELL ENNÉL TÖBB????
Bár néha én is okostojás vagyok,de megtanultam befogni a szám, első baba, szeretek itt olvasgatni utána nézni dolgoknak és korábban járt a szám. Meg is kaptam,hogy "tudományosan" nevelem a gyerekem,mert megnézem mikor mit ehet, mi az a szeparációs szorongás, mik a fogzás tünetei----de ez fölösleges, mondja nekem kedves ismerős, aki a 16 hós babáját úgy altatja,hogy berakja az ágyba és a gyerek ordít fél órát és elalszik mert fáradt:(:(:( Hát mit csinálna szegény gyeek. Az ilyen "anyákhoz" képest SZUPER ANYÁk" vagyunk:):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!