Lehet kérni, hogy császármetszéssel szüljön az ember?
50-es, a császármetszés pont azért létezik, mert a hüvelyi szülés bizony veszélyes üzem. Nyilván te is tanultál már róla, hogy a homo sapiens agytérfogata bizony feladta a leckét a nőknek, nem véletlen, hogy az évszázadok során annyian haltak bele a szülésbe. Az, hogy ma ez az arány jóval kisebb, nagyban köszönhető a császármetszésnek (a higiénia és egyebek mellett).
Abszolút nem vagyok metszéspárti, én speciel annyira félek a műtéttől, hogy a szülésznő javaslata ellenére is a hüvelyi szülést választottam, szerencsére minden simán ment. Utána viszont azt mondtam, hogy na ezt még egyszer nem fogom.
És nem feljelenteni kell az olyan orvost, aki tiszteletben tartja az anya önrendelkezési jogát a saját teste felett, hanem megköszönni neki.
Szia. Semmi baj. Igazából az ismerősöm azért szeretne emellett dönteni, amennyire tudom, mert nem akar szétszakadni odalent, meg ugye ebből adódóan nem akar kitágulni se hatalmasra, hogy többet emiatt ne tudja élvezni a szexet.
Meg szerinte az jobban fáj, +még undorítónak is találja. Szerinte ott max a párjának lehet bejutni, de hogy ott pottyanjon ki a gyerek, az undorító.
Érdekes érvek de ha ő így tudja magát jól érezni akkor jobb ha úgy intézi. Én ha tehetem természetesen akarok majd szülni mert nekem a császár olyan hátborzongató mint az ismerősödnek a természetes szülés szóval meg tudom érteni.
Mondanám hogy érdemes lenne egy szakembert megkérdezni ezekről de mivel undorodik tőle így veszett fejsze nyele. Az biztos hogy a szex nem lesz élvezhetetlen ill. a császár is baromira fájdalmas csak nem szülés alatt hanem után.
Sztem azért nézzen utána, tájékozódjon a császárról is. Nehogy majd utána Essen pofára. Nemrég láttam egy videót ami mutatja élőben a császár folyamatát. Kötelezővé tenném annak aki választani akarja magának.
Sőt! A természetes szülésnek is járjon utána, mert az ostobaság, hogy a hüvely nem húzódik vissza.
Szerintem óriási probléma, hogy a nők nem tájékozódnak normálisan a szülésről. Az meg egyenesen rossz érzést kelt bennem (akit császároztak), hogy azt hiszik a császár könnyebb, meg nem fáj
59: nekem mindenki ezt mondta hogy pofara eses lesz ha csmet akarok, hogy majd megtudom milyen az stb
Az utolso nstmre hetvegen kerult sor, a vajudo noktol 2 szobara. Egy no vajudott eppen, olyan hangokat meg eletemben nem hallottam emberbol kijonni...nem uvoltott hanem horgott. rendesen hiperventillaltam azt hittem elajulok. Ugy menekultem onnan mint a mergezett eger a kocsiban a ferjemnek el is sirtam magam. Nekem senki ne mondja hogy egy szaros agyrol felallni egy huzodo sebbel felallni fajdalmasabb mint amit az a no ott erezhetett. A 20 perces mutet alatt vegig viccelodtek a mutoben meg csacsogtak egymassal es velem. Szerintem sokan fizetnenek allamiban is a csmert, igy is adnak a sima szulesert halapenzt a nok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!