Szerintetek érdemes folytatni?
Sziasztok.
Tudom, hogy ez nem igazán ide tartozik de hátha itt több választ kapok!Sajnos nemrég volt a 4. forgalmi vizsgám amin megint megbuktattak. Jövőre lesz az 5.-ik. Egyre inkább azt érzem hogy ha nem tudok átmenni 5.-jére sem akkor inkább feladom. Nem tudom, hogy van-e értelme folytatni egyáltalán igazából már az 5.-re sem megyek el szívesen. Csak muszáj mert a barátom sem hagy vele békén...Ha valaki 5. vizsgáján is megbukik szerintetek érdemes folytatni az egészet? Köszönöm a válaszokat.
Átmentél drágám?
Meghúztak, ketten is, de átmentem.
Na ezt a két felhasználónevet megjegyezzük. Hátha majd valami vitában önmagát próbálja így támogatni. Nem egy felhasználó járt már így.
Kedves detti-kriszti, ez bizony lebukás, ha valamit kétszer kérdezel meg majdnem szó szerint ugyanúgy:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__517..
És mi volt az ok, amiért megbuktál azon a 4 vizsgán?
És ha szeretsz vezetni, akkor hogyan bukhatsz meg?
(Én 6 évvel ezelőtt senkit nem kentem meg, mégis elsőre átmentem, holott nulla tudással kezdtem a tanfolyamot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!