Miért ítélik el a keresztények a melegeket?
22:24:
A bűnt kárhoztatja, nem a bűnöst.
Hát , nem éppen. "Aki megvet engem és nem veszi be az én beszédeimet,van annak, aki őt kárhoztassa: a beszéd, amelyet
szólottam, az kárhoztatja azt az utolsó napon." Itt , mintha az emberről mondaná.
Nem olvastam vegig válaszokat, de szeretnem megosztani veletek a gondolataimat.
-A keresztény egyház az egyik legundorítóbb, álszentebb dolog, ami ebben a mai világban létezhet. A vallással nincsen gond, de az, hogy ok papolnak a jó és erkölcsös dolgokról, közben pedig gyerekekkel fajtalankodnak a papok, szeretőket tartanak, pénzt sikkasztanak -ez a visszataszító az egészben.
Úgyhogy a nagy hívők és a Vatikánban ülő emberek egy kicsit magukba nézhetnének és elgondolkozhatnanak azon, hogy mennyire is erkölcsösen élnek ok...
20L
utolsónak.
Igen ők sem hibátlanok ,ahogy te sem ,és én sem,senki sem az.És igen papolhatnak róla.Teszem azt te is biztos majd azt mondod hogy hazudni csalni csúnya dolog,de ennek ellenére ez előtt ,és ez után is elfogod követni ezeket te is.Ekkor odajön a gyereked azt mondja: "mit papolsz te itt nekem arról h mit szabad és mit nem ha te is csinálod" ezen gondolkodj picit.
És nem csak akkor van jogod a másikat jó útra terelni ha te is jó vagy....
Ha én vagyok mia kalifa és tudom hogy amit csinálok az rossz de sry rá vagyok szokva attól még mondhatom az embereknek hogy ez amit én csinálok az rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!